Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Herci Kobielský (37), Koleník (33) aj Bystrianský (40) darovali deťom telefóny
Zdielať na
Showbiznis

Herci Kobielský (37), Koleník (33) aj Bystrianský (40) darovali deťom telefóny

A ďalší škandál je na svete! Unikli tri mobily celebrít, plné fotiek, kontaktov a súkromných esemesiek! Ale nebojte sa, trošku preháňame, aj keď táto kačica má reálny základ. Teda aspoň podľa toho, čo nám prezradil Vlado Kobielsky, keď šiel spolu s kolegami Bystrianskym a Koleníkom podporiť dobrú vec.

Áno, zapojiť sa do projektu Srdce pre deti a pomôcť deťom sa rozhodli spoločne a veru slzy za svojím starým mobilom rozhodne neronili. "Tak tá technika ide tak strašne dopredu, ale čo, to sú tliachy. Hlavne ide o to, že to pomôže deťom," povedal Koleník. "Je to úžasný projekt, mám pocit, že sa vyzbieralo okolo milión eur," dodal herec.

Počas prenosu to bolo naozaj krásne číslo, celých 750 tisíc eur. Tento rok sa posnažíme o čosi viac aj vďaka zbierke telefónov. Budeme teda radi, že si títo chlapci na svoje mobily dávajú pozor. Keby ich totiž stratili, odovzdať by asi nemali čo.  

"Ja si na tieto veci dávam pozor, ale väčšinou ho zabudnem doma a manželka mi potom vždy zavolá, respektíve nezavolá. Zavolá Vladovi, že môj muž nemá mobil, no tak to sa mi stáva," hovorí Bystrianský. Strata takého mobilu môže totiž spôsobiť známym osobnostiam nemalé problémy. Veď spomenúť si na pár odhalených škandálov asi nebude až také ťažké. "Všetko je to tam, nič sme nemazali, všetko sme to odovzdali," hovorí Kobielský.

Projekt Srdce pre deti 2012, v ktorom spolu s Novým Časom pomáhame chorým a deťom v tiesni, vyvrcholí na obrazovke TV JOJ 2. decembra. Pomôcť môžete aj vy a to darcovskou SMS v hodnote 5 eur na číslo 871.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Orviská

Zdielať na

Najčítanejšie