Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Herec Marko Igonda (38) sa presťahoval do Prahy kvôli smradu
Zdielať na
Showbiznis

Herec Marko Igonda (38) sa presťahoval do Prahy kvôli smradu

Za hercom Markom Igondom sme vycestovali do Prahy. Priznal sa, že mu to tam všetko smrdí... V pražských uličkách porozprával o živote slovenského umelca v stovežatej. A prezradil aj to, že zo Slovenska odišiel kvôli láske.

"Samozrejme, že som išiel kvôli svojej žene, kvôli svojej láske, ale chcel som aj zmenu, chcel som meniť kolegov, lebo vtedy herec napreduje. Takže to bolo aj z pracovného hľadiska a keď sa to spojí s láskou, je to ideálna kombinácia," vysvetľuje herec.

Marko sa nám pri ďalšej zastávke pred Karlovým mostom priznal, že nie je rád stredobodom pozornosti. "Ja sa toho stránim, ja to veľmi nemusím," hovorí. Kto zavíta do Prahy, nevynechá prechádzku po Karlovom moste. Prešli sme sa po ňom aj my a od Marka sme sa dozvedeli, ako hovorí v Prahe, kde je rodený Slovák ako doma. 

"Keď sme tu, tak česky a keď som s Maňou na cestách, tak po slovensky. Od piatich rokov sa to strihlo, hovorí so mnou po slovensky a s manželkou po česky," vysvetľuje herec. Marko Igonda o Prahe hovori, že smrdí umením. "Je to pravda, keď sa pozrieš na tú architektúru, na čas, na fresky, všetko sú to pre mňa symboly poznania. Keď to hodíš do života a vidíš tu tých žobrákov. Všetko to na mňa tak vplýva, že mám pocit, že žijem v dobe, ktorá bude niečo znamenať,"  tvrdí.

Marko je seriálový aj divadelný herec. Je však herec nielen telom, ale aj dušou. Aj napriek tomu je stále milý a dobrosrdečný človek.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Soňa Chotárová

Zdielať na

Najčítanejšie