Jasno
15°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Talent vyhral Jozef Pavlusík (24). Spevák z autoumyvárne
Zdielať na
Showbiznis

Talent vyhral Jozef Pavlusík (24). Spevák z autoumyvárne

Od mladíka, ktorý prišiel na kasting v šľapkách a krátkych nohaviciach, nikto dych vyrážajúci výkon nečakal. Jozef Pavlusík teda nemal čo stratiť. Ledaže by prekvapil. A tak sa aj stalo! Ľudí zaujal nielen spevom, ale aj príbehom...

Diváci v nedeľu rozhodli, že výhru 100 000 eur a cestu okolo sveta si zaslúži Jozef Pavlusík. Po vyhlásení výsledkov neskrýval nadšenie. Poďakoval sa všetkým, ktorí mu doteraz v jeho kariére pomohli. Za svoj výkon si od divákov dokonca vyslúžil standing ovation.

Nečakané víťazstvo primälo Jozefa Pavlusíka k slzám a len ťažko hľadal slová. „Ďakujem vám všetkým, ste úžasní ľudia. Takéto súťaže by sa nemali robiť raz ročne, ale každý mesiac. Poklona patrí všetkým súťažiacim v tejto sérii,“ ďakoval Pavlusík.

Jozefa spev vždy bavil. Dokonca ho prijali na konzervatórium, dlho sa však na škole neohrial. Jednoducho ju začal flákať. V súčasnosti pracuje v autoumyvárke, odkiaľ prišiel aj na kasting. V šľapkách a krátkych nohaviciach. Do Veľkého trestu prišiel zase s vybitým zubom. Oblek si dal na seba až v semifinále a oplatilo sa.

V minulých ročníkoch šou Česko Slovensko má talent sa z víťazstva tešili kirgizský tanečník Atai Omurzakov a akrobati Dae Men.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie