Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Do života moderátorky Anety Sedlamair Pariškovej (39) vstúpil nový chlap
Zdielať na
Showbiznis

Do života moderátorky Anety Sedlamair Pariškovej (39) vstúpil nový chlap

Zdroj: TV JOJ

Rodina malých jojkárov sa opäť o niečo rozrástla. Určite ste aj vy počuli, že moderátorke Anete Sedlmajr Pariškovej sa narodil tretí zdravý chlap! Malý Nathan Mark mal pri pôrode 49 centimetrov a 3 325 gramov a obaja s Anetou sú v poriadku.

Na svet sa Nathan Mark Sedlmair prihlásil v pondelok poobede a šťastná mamička žiarila šťastím. Ani sa nečudujeme. "Ja som bola v pondelok dohodnutá s mojou lekárkou len na tom, že sa na mňa pozrie, ako som na tom a tak, takže malo to byť bežné vyšetrenie, ale sa to trošku zvrtlo, keď monitor ukázal, že sa začala pôrodná činnosť a bábätko sa pýta na svet," opisuje moderátorka. 

V piatok Aneta odmoderovala posledné noviny o sedemnástej a víkend si užila s Markom. "Sme si v podstate urobili s manželom taký medový víkend. Manžel ma v sobotu aj v nedeľu pozval na rande a do kina, takže sme si užili takýto víkend, keďže tu už bola mamka. A v pondelok sa išlo rodiť," dodáva.

Jeden z tých filmov bol akčný, a tak aj najmladší syn sa na svet vypýtal akčne. Rovnako akčný bol aj manžel Mark, ktorý za Anetou hneď a zaraz dobehol do nemocnice a bol s ňou aj priamo pri pôrode. "Opäť ma ubezpečil, že ani teraz neodpadne a neodpadol," hovorí Aneta. "Bol som vzrušený. Cítil som sa veľmi dobre, všetko išlo bez problémov, všetci boli veľmi milí," dodáva Mark.

Vďaka ústretovosti a starostlivosti personálu pôrodnice bola Aneta s novorodeniatkom od prvej chvíle. Noc i celý nasledujúci deň sa o oboch staral práve Mark. "Bol taká moja súkromná zdravotná sestra," tvrdí Aneta. "Mať troch krásnych synov je úžasné. Čo viac si môže chlap priať? Som šťastný. Budeme spolu veľa športovať," dodáva pyšný otec.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie