Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
ZÁKULISIE. Prípravy na Srdce pre deti 2012
Zdielať na
Showbiznis

ZÁKULISIE. Prípravy na Srdce pre deti 2012

Všetci sa pripravovali, učili scenáre, skúšali ako dokážu zabojovať s emóciami. Spomíname celebrity, ktoré tento rok súhlasili, že podporia dobrú vec a otvoria svoje srdcia, aby pomohli iným. Prípravy na program Srdce pre deti sú v plnom prúde.

Pri príprave všetci svoje emócie dokázali držať v sebe. Veď ani jeden z príbehov plných nádejí, ktoré tisnú slzy do oči aj tým najsilnejším, zatiaľ na skúške vidieť nemohli. " Pozriem si to, keďcť, ale ja väčšinou plakávam už pri časti, keď sa to len začína, takže si budem musieť dávať pozor," budem mô priznal sa hudobník Ivan Vereš.

"Aj keď to nebude ľahké, ale zvládnem to," hovorí speváčka Sisa Lelkeš Sklovská. "Ja si budem snažiť zasa zapchať oči, aj uši," dodáva speváčka Nela Pocisková. Minulý rok sa totiž Nela neovládla a slzy po lícach jej stekali aj počas pesničky, ktorú spievala. "Dnes mám dobrú náladu, tak dúfam, že mi to zostane,"  dodáva mladá speváčka.

Teraz sa ale všetci sústredili najmä na to, aby nacvičili pokyny, ktoré mali v scenári. Museli sa odstrániť aj maličkosti, ktoré by si počas prenosu diváci možno vôbec nevšimli. Režisér Tomáš Eibner si na tom dáva tradične veľmi záležať. "Obrali ma o náušnice," prezradila moderátorka hlavnej spravodajskej relácie Adriana Kmotríková.

Projekt Srdce pre deti 2012, v ktorom spolu s Novým Časom pomáhame chorým a deťom v tiesni, vyvrcholí na obrazovke TV JOJ 2. decembra. Pomôcť môžete aj vy a to darcovskou SMS v hodnote 5 eur na číslo 871.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Orviská

Zdielať na

Najčítanejšie