Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Galavečer Tatrabanky. Banášovú (32) zložia dva poháre vína
Zdielať na
Showbiznis

Galavečer Tatrabanky. Banášovú (32) zložia dva poháre vína

V Slovenskom národnom divadle sa udeľovali prestížne ceny Tatrabanky. Toto podujatie poctili svojou návštevou také osobnosti ako básnik Ľubomír Feldek s manželkou Olinkou či tanečník Mário Radačovský.

Galavečer sa niesol v duchu talentovaných umelcov. Moderátorského mikrofonu sa ujala Adela Banášová, ktorá mala oblečené zaujímavé šaty od mladého návrhára Martina Hrču. Krásna róba však mala jeden zádrheľ. "Však je to ťažké?" opýtala sa Adela, keď sme skúsili váhu jej róby. "My sme sa tak zhodli, že má asi sedemnásť kíl, a je možné, že aj viac," dodáva moderátorka.

"Predpokladal som, že budú ťažké, ale že až tak. Ale Adela sa toho zhostila bravúrne a vydržala," pochválil Adelu návrhár Hrča. Adela skutočne svoju prácu odviedla perfektne, a tak by sa to patrilo aj osláviť. "Ja si dám dva poháre vína a potom som unavená," tvrdí Banášová.

Cenu nadácie Tatrabanky získal organizátor hudobného festivalu Michal Kaščák. "Je pre nás dôležité, že ľudia vnímajú ako ten festival s hudbou narába, akú hudbu ťahá na Slovensko, takže pre mnňa je to naozaj cenné," tvrdí. Cenu získal aj mladý Jakub Kroner za film Love. Za jeho úspechom sa podľa všetkého skrýva aj schopnosť počúvať iných. "Ja zase nie som tvrdohlavý, takže si nechám aj poradiť," hovorí mladý talent.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Stanislava Pavolová

Zdielať na

Najčítanejšie