Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Moderátorka Vera Wisterová (35) vie, ako vyzerá peklo. Býva v Izraeli
Zdielať na
Showbiznis

Moderátorka Vera Wisterová (35) vie, ako vyzerá peklo. Býva v Izraeli

Po rokoch relatívneho pokoja sa opäť prebudili vášne aj na blízkom Východe. Keď začali pred pár dňami vzduchom lietať nad Izraelom rakety, rozozvučali sa telefóny slovenským celebritám, ktoré majú k tejto oblasti blízko.

"V Izraeli to funguje tak, že hneď  ako sa udeje nejaký konflikt, alebo vybuchne bomba, tak hneďudia posielajú kolektívne sms, alebo na sociálnych sieťach informujú, že sú v poriadku," ľ opisuje moderátorka Vera Wisterová. Takých správ spolu s manželom za niekoľko dní dostala stovky. Sama si však takúto situáciu nevie ani predstaviť, z rozprávania svojich priateliek vie, že človek je v tej chvíli bezmocný.

"Mnohé z nich išli po ulici keď zaznela siréna a neviete hneď, kde je bunker a jediné, čo máte urobiť je ľahnúť si na zem, a to dieťa prikryť svojím telom. Taký je predpis a nevieme si to predstaviť, aký je to pocit pozerať na nebo a modliť sa, aby z neho nič nespadlo na vás, alebo na dieťa. Nech je človek na ktorejkoľvek strane barikády, je to nepredstaviteľná hrôza," dodáva Wisterová.

V Izreali žije slovenská moderátorka dlhší čas. Pred dvoma rokmi sa tam vydala a porodila aj syna. V týchto dňoch sa v krajine, o ktorej sa správy šíria po celom svete, nezdržiava. S rodinou je na dovolenke v Španielsku. Nie však zo strachu, cestu mali naplánovanú dlhšie.

"Ja žijem v Tel Aavive, keď som v Izraeli a ten vyše 20 rokov nezažil žiadne útoky. Naposledy ho ostreľoval Saddám Husajn, čiže ma radikálne inú atmosféru ako mestá, ktoréytali, alebo mestá na severe, ktoré to od Libanonu dostávajú," to sch konštatuje moderátorka.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Soňa Chotárová

Zdielať na

Najčítanejšie