Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
FOTOGALÉRIA. Jennifer Lawrence (21) je tučná. Podľa Hollywoodu
Zdielať na
Showbiznis

FOTOGALÉRIA. Jennifer Lawrence (21) je tučná. Podľa Hollywoodu

Zdroj: ISIFA

Americká herečka Jennifer Lawrence tvrdí, že podľa prísnych hollywoodskych štandardov je obézna. Ako však povedala pre magazín Elle, odmieta sa podriadiť trendu extrémnej štíhlosti. A nemá problém vyzliecť sa do plaviek...

"Považujú ma za tučnú herečku. Podľa nich vyzerám ako Val Kilmer na tom obrázku z pláže," vtipkovala na adresu svojho staršieho kolegu, ktorý bojuje s nadbytočnými kilogramami.

"Nikdy nebudem pre rolu hladovať. Nechcem, aby si malé dievčatká hovorili: 'Chcem vyzerať ako Katniss, vynechám večeru," dodala predstaviteľka Katniss Everdeen z hororu Hry o život (2012).

"Snažím sa, aby moje telo vyzeralo zdravo a silne - nie chudo a podvyživene," uzavrela. Tiež poznamenala, že bude jedinou herečkou, o ktorej sa neklebetí, že má anorexiu.  

Herectvo nikdy neštudovala. Začínala v seriáloch, cez ktoré sa postupne prepracovala k účinkovaniu vo filmoch. Prielomom v jej kariére je dráma Zmrznutá kosť (2010), za výkon v ktorej ju nominovali na niekoľko cien. Vrátane Oscara a Zlatého glóbusu. Jej životným partnerom je britský herec Nicholas Hoult.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Elle, SITA, mol

Zdielať na

Najčítanejšie