Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Talent. Takto to vyzeralo v zákulisí 1. semifinálového kola
Zdielať na
Showbiznis

Talent. Takto to vyzeralo v zákulisí 1. semifinálového kola

Prvé semifinálové kolo Česko Slovensko má talent je už za nami. Prvú štvoricu finalistov už teda poznáte a čoskoro sa dozviete tú druhú, ktorá zabojuje o víťazstvo a nemalú výhru. My sme v bratislavskej Inchebe nechýbali a tak vieme, čo sa dialo pred, počas i po priamom prenose.

A takto vyzerala skúška. Asi piata v poradí. Od skorého rána sa na pódiu striedal jeden súťažiaci za druhým, aby si dokonale natrénovali svoje večerné vystúpenie. Niekomu to išlo ľahšie, niekomu ťažšie.

Malé slonie kuriatka majú veľmi veľa energie, a tak na ne museli dohliadať rodičia. Tí sa, aby ich ratolesti vždy a všade videli, vyzbrojili špeciálnym oblečením. Z hľadiska ich číslo sledoval aj kúzelník Miloš Malý, ktorého okrem mágie preslávili aj trasúce sa ruky.

Väčšina súťažiacich prišla vyhrať, no my sme zistili, že nie všetci semifinalisti mali tento cieľ. Silu diváckej podpory si uvedomoval aj Jozef Pátrovič. Nahodený, s motýlikom pod krkom by skúšal a skúšal, len aby to bolo čo najlepšie.

Do večera bolo ešte dosť času a "profíci" to samozrejme stihli. Keď sa v hľadisku začali usádzať diváci, v zákulisí už všetci súťažiaci čakali na svoju chvíľu. Potom večer nabral rýchly spád. Jumbochicks si od poroty vyslúžili pochvalu a boli so sebou veľmi spokojné.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie