Jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Michal Hudák (43). Nová hviezda seriálu Panelák
Zdielať na
Showbiznis

Michal Hudák (43). Nová hviezda seriálu Panelák

Štefan Skrúcaný, hoci sa narodil v Trenčíne, žne v Paneláku úspechy ako východniar. No a teraz do toho istého seriálu prichádza východniar skutočný! Mišo Hudák. Ale aby to bolo zábavnejšie, tento východniar si zahrá v seriáli, čuduj sa svete, západniara.

Stano Slušný z Nitry sa iba teraz presťahoval do Bratislavy. Za sebou má iba dva dni nakrúcania, no na pľaci najúspešnejšieho slovenského seriálu sa cíti ako ryba vo vode. Hoci je iba november, hercova postava už žije Vianocami a v deň, keď sme ho stretli na nakrúcaní práve odchádzal za svojou seriálovou rodinou do rodnej Nitry.

Stano si prenajme jediný voľný byt v paneláku a tento raz nebude hrať to, na čo sme u neho zvyknutí. "To bol taký spoločný priesečný bod, ktorý sme s Andym našli, že rozhodne by som nemal byť východniar, lebo by som sa toho potom dlhé roky nemohol zbaviť, keby som neustále hral iba východniarov," povedal Hudák.

Na svoj skutočný pôvod je však herec hrdý! So Stanom Slušným sa tiež stotožnil raz-dva, pretože jeho osud a rodinné zázemie je vlastne tak trošku podobné tomu jeho. A ako to už pri Miškovi býva, keď je on na pľaci, o zábavu je postarané. V tento deň mal jednoduchú úlohu, šoférovať a spievať si.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie