Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Mečiar (42) a Skrúcaný (52). Keď si chlapi porovnávajú...
Zdielať na
Showbiznis

Mečiar (42) a Skrúcaný (52). Keď si chlapi porovnávajú...

Dvaja chlapi si ho pred našou kamerou porovnávali, že reku, kto ho má lepší! Jaj, ja som ešte nepovedala, čo si porovnávali. Nosy! Či presnejšie, čuch. Pozrite sa teda, ako celebritný súboj čuchov dopadol.

Šefan Skrúcaný sa priznal, že zreteľne rozozná len smrad a vôňu. Zatvoril teda oči a začal ovoniavať.  Jeho úlohou bolo presne pomenovať šesť druhov korenín. Prvé dve uhádol, nepodvádzal, ale vegetu by bez našej pomoci zrejme voňal ešte teraz. Spolu s hercom sa na testovanie svojho čuchu dal aj moderátor Ján Mečiar. Uvaril už nejeden guláš a preto sme verili, že mu to pôjde výborne.

Súboj bol zatiaľ vyrovnaný. Tri správne odpovede a pre každého súťažiaceho jedno našepkanie, ktoré im pomohlo korenie uhádnuť. Obaja si tiež pomáhali, ako vedeli. A aj hrkaním. Iba ochutnávanie bolo zakázané.

Vegetu, celé čierne korenie a rascu uhádli, no soľ, sladká mletá paprika a bazalka ich trochu potrápili. Zdá sa že soľ nie je len nad zlato, ale aj nad čuch Janka Mečiara. No a papriku Štefan Skrúcaný spoznal len vďaka ďalšej našej pomoci. Nuž, nos na koreniny majú obaja rovnako dobrý. S dvoma našepkaniami a jedným neuhádnutím skončil súboj nosov remízou 5:5.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Soňa Chotárová

Zdielať na

Najčítanejšie