Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Reportérka Petra Poláčiková (28). Pred časom jej úplne vypadali vlasy!
Zdielať na
Showbiznis

Reportérka Petra Poláčiková (28). Pred časom jej úplne vypadali vlasy!

Hanbil sa za to, že plešivie. Herec Csongor Kassai! Zuzana Vačková máva tiež trampoty s vlasmi – teraz, na jeseň, jej rapídne vypadávajú... Jednoducho, ak vás štvú tie vaše vlasy, vedzte, že slovenské celebrity to nemajú o nič ľahšie! A ani kolegyňa Petra Poláčiková...

Zuzka plače za tými, ktoré mala ako 15-ročná. Csongor za tými, ktoré mal naposledy ako 22-ročný a Petra Poláčiková – tá ešte pred dvomi rokmi nemala na hlave ani jeden vlas! "Myslím, že každý, kto začne strácať vlasy, tak sa spočiatku s tým trápi, takže ja som patril medzi tých, ktorí to riešili," priznáva herec.

S plešinkou sa už zmieril! Obľúbený herec sa však do stavu, keď ju prestal skrývať pred svetom, dostal až po dlhoročných pokusoch o zastavenie ich vypadávania! No, po rokoch zápas o udržanie si hrivy na hlave vzdal, a povedal si, že kašle na to, a plešinku bez obáv ukáže!

To Zuzke Vačkovej dopriala príroda vlasov habadej! V 15-tich ich mala dlhé, husté a hnedé. A aj keď jej vypadávali, nič sa nedialo. Vlasov mala stále dosť. S pribúdajúcimi rokmi – hlavne na jeseň, sa jej už ale pohľad na plný odtok vlasov nepáči. Holohlavá bola iba raz – aj to len fingovane – kvôli filmu.

Zatiaľ čo Zuzka Vačková o vypadaní všetkých vlasov iba vtipkuje, reportérka Topstaru Petra Poláčiková stav “úplne bez vlasov“ zažila na vlastnej koži. Petra sa to najskôr snažila zakamuflovať šatkou, no keď prišla aj o posledný vlas, musela začať nosiť parochňu.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie