Oblačno
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Jozef Pátrovič (71) zistil, že ľadový čaj hlasivkám nepomáha
Zdielať na
Showbiznis

Jozef Pátrovič (71) zistil, že ľadový čaj hlasivkám nepomáha

Semifinále šou Česko Slovensko má talent je minulosťou. Niekomu sa darilo viac, niekomu menej, ale tak už to v živote chodí. My sa ešte na vrátime o týždeň nazad, do Veľkého tresku. Aj k prípadu Pátrovič...

Pre Katku Landlovú, jednu z favoritiek súťaže, to bol náročný víkend. Prvý deň čakala a čakala, v noci pracovala na duete a v nedeľu mala narodeniny. "Očakávam stále dary," priznala. Čakanie sa jej vyplatilo. V tento večer dostala ten najkrajší darček. Postúpila.

Kapela Ukulele trouble makers zabávala súťažiacich celé dva dni. Nemohli sme si však nevšimnúť, že druhý deň sa ich zostava akosi stenčila. Pán Barón si vraj začal myslieť že je Britney Spears, ďalší člen sa stratil v lese a francúzsky basgitarista sa radšej vrátil do Francúzska. Aspoň nepočul negatívny verdikt poroty, na ktorý ale "ukulelisti" zareagovali s veľkou radosťou.

Dlhé čakanie si súťažiaci krátili rôzne. Najčastejšie sme ich pristihli pri nacvičovaní čísel, ktoré im porota zadala. Niektorí z nich sa ale dostali do šestnástky vyvolených, ktorí majú šancu bojovať o postup do finále.

Na svoju príležitosť čakal v zámockom parku aj pán Pátrovič. A predstavte si, pri čom sme ho nachytali! Zohrieval si ľadový čaj, len si z neho trošku potiahol a už sa sťažoval na hlasivky. Vraj nepočítal s tým, že to bude také ľadové. Zásady išli teda bokom a dôchodca sa nechal uniesť farebným obrázkom.

Nevadí, na Veľkom tresku spievať nemusel. A ani na špeciálnom veľkom tresku live, ktorého sa zúčastnil spolu s ďalšími piatimi súťažiacimi. A vy, televízni diváci, ste rozhodli o jeho postupe do semifinále. Tam sa ešte nikdy nedostal. Ikeď dopadol neslávne...

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie