Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Veronika a Daniela Nízlové (26). Jedna má manžela a druhá...
Zdielať na
Showbiznis

Veronika a Daniela Nízlové (26). Jedna má manžela a druhá...

Naše celebrity žúrovali o sto šesť. My sme boli hneď na niekoľkých párty, aby sme Vám z nich priniesli najčerstvejšie pikošky. Tak sa teda pozerajte, čo všetko sme ulovili na prvej z nich.

Raper Bacil sa ukázal na party aj so svojou priateľkou. Vzájomnú náklonnosť si prejavovali pomerne často. Prišiel aj Thomas Puskailer so svojou drahou manželkou Abbie. Daniele Nízlovej robil taktiež spoločnosť jej manžel Braňo. My sme spočiatku ani nevedeli, ktorá z dvojičiek je práve tá jeho. 

Ťažšie s hľadaním partnera to musí mať Veronika. O tej si totiž môžu myslieť, že práve ona je tá zadaná. "Obidve sme v podstate zadané, takže je to ok," povedala jedna zo sestier, Daniela Jančichová - Nízlová. V spoločnosti sme ju však pristihli, ako si hrkúta s raperom "Rakbym." "Rozprávame sa o rumunskej hudbe," nedala sa Veronika. "Rakby" ju totiž presviedčal o svojich kvalitách a teda o tom, že je lepší, ako spomínané speváčky. Ako sám tvrdí, toto hodnotenie si vyslúžil na nedávnej beánii.

Nemohli sme prehliadnuť ani Vladka Weissa, ktorý po celý čas žmolil v rukách minerálku. Aj preto sme si možno všimli, že má na predlaktí vytetovaných niekoľko motýľov, ktorých údajne miluje. Počas párty sa venoval svojim rodičom, ktorí ho prišli pozrieť. Času, ktorý trávi Vlado junior na Slovensku, je totiž málo, pretože momentálne pôsobí v Taliansku. 

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Orviská

Zdielať na

Najčítanejšie