Skoro jasno
15°
Bratislava
Johnny Depp (49). Svoju Lily-Rose (13) rozmaznáva...
Zdielať na
Showbiznis

Johnny Depp (49). Svoju Lily-Rose (13) rozmaznáva...

Hollywoodsky herec Johnny Depp sa o svoju 13-ročnú dcérku stará naozaj príkladne. Splní prakticky všetko, čo jej na očiach vidí. Lily-Rose je totiž veľkou fanúšičkou chlapčenskej skupiny One Direction. A keďže bola kapela práve v Los Angeles, pozval ju do svojho nahrávacieho štúdia a spoločne s chalanmi si zahral.

Lily-Rose pozvala do otcovho nahrávacieho štúdia aj svoje kamarátky. Spoločne sa tiež odfotili a Deppova dcéra snímky zverejnila na Twitteri, kde napísala, že chlapci boli "skutoční anglickí džentlmeni".

One Direction sa preslávili v speváckej súťaži The X Factor, kde skončili na tretej priečke. Po šou s nimi vydavateľstvo Syco Records podnikateľa Simona Cowella podpísalo kontrakt na dva milióny libier a pätica sa stala fenoménom, ktorému sa ako prvej formácii z Veľkej Británie podarilo po úvodnom týždni predaja debutového albumu Up All Night (2011) dostať na čelo amerického rebríčka Billboard 200. V britskom albumovom rebríčku debutovali na druhej priečke. Druhá štúdiovka Take Me Home vyšla začiatkom tohto mesiaca, zatiaľ z nej vydali singel Live While We're Young.

Johnny Depp je známy najmä nekonvenčnými a excentrickými postavami ako Sweeney Todd z adaptácie muzikálu Sweeney Todd: Čertovský holič z Fleet Street (2007), Jack Sparrow zo série Piráti Karibiku alebo Willy Wonka z remaku Charlie a továreň na čokoládu (2005). Významnú časť jeho kariéry tvoria filmy, ktoré nakrútil režisér a jeho blízky priateľ Tim Burton. Herec tento rok potvrdil rozchod s francúzskou herečkou a speváčkou Vanessou Paradis, s ktorou má dve deti - 13-ročnú Lily-Rose a 10-ročného Jacka.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: SITA, topstar

Zdielať na

Najčítanejšie