Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Televízne trapasy? Často, priznáva Pálffy-Belányi (36)
Zdielať na
Showbiznis

Televízne trapasy? Často, priznáva Pálffy-Belányi (36)

Najväčšia radosť? Škodoradosť! A priznajme si, v prípade televízneho diváka to platí dvojnásobne. Ale aj kolegovia v réžii sa vedia na trapase moderátora veľmi dobre pobaviť. Vedeli by o tom rozprávať aj v Českej televízii. Ale aj moderátorka Novín TV JOJ o 12-ej Andrea Pálffy-Belányi.

V živom vstupe nadávajú futbalový fanúšikovia, zviera či respondent ukradne ochranu mikrofóna pred nepriaznivým počasím či reportér sa poriadne zakoktá. Pomerne bežná vec. Ale to, čo sa nedávno prihodilo moderátorom v Česku aj na Slovensku, to sa už tak často nevidí.

Moderátor českej spravodajskej televízie prešiel tento týždeň ťažkou skúškou. Počas hlásenia správy o tom, že začali exhumovať telo Jásira Arafata, k nemu prišli dve horlivé maskérky a začali ho upravovať.

Svoje o moderátorských trapasoch vie aj moderátorka Novín o 12-ej Andrea Pálffy-Belányi. Tá sio počas reklamy popíjala čaj a čítala noviny. Po prestávke nasledovali opäť správy, ale bez úvodného džinglu. Režisér ju tak už v živom vysielaní musel upozorniť na to, aby okamžite začala čítať správy.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Ján Baček

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie