Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Láska z Pereša skončila! Braňo (44) a Nora (54) sú rozvedení
Zdielať na
Showbiznis

Láska z Pereša skončila! Braňo (44) a Nora (54) sú rozvedení

Do tretice všetko dobré?! Prvé dva pokusy o rozvod sa koncom neskončili. V roku 2009 ich súd nerozviedol a rok na to svoju žiadosť stiahla. Ako informuje portál čas.sk, tentokrát ich manželstvo naozaj skončilo, a to po neuveriteľných 17- tich minútach.

Podnikateľka Nora Mojsejová už asi dlhšie nezniesla Braňove výlety a potýčky s alkoholom a tretí pokus o rozvod nestiahla. Súd tak v stredu definitívne rozhodol o rozvode páru z košického Pereša. Noru krátko pred rozvodom prežívala krušné chvíle.

Braňo tesne potom, ako predal svoj luxusný bavorák, zmizol. Niekoľko dní mal vypnutý telefón a nekomunikoval s okolím. "Ja mám obavu, či Braňo ešte žije... Od štvrtku, čo mi poslal ožratú SMS-ku, alebo niekto iný z jeho telefónu," tvrdila vtedy Nora. Mojseja však napokon policajná hliadka vypátrala v Tatranskej Lomnici. Údajne bol poriadne potúžený alkoholom.

Braňo prišiel na pojednávanie polhodinu skôr a od svojej terajšej exmanželky si sadol na míle ďaleko. Aby to nestačilo, obaja si k sebe sadli chrbtom. Ako uvádza portál čas.sk manželov súd rozviedol za neuveriteľných 17 minút. Uvidíme či sa ich láska definitívne skončí, alebo občas zahliadneme Braňa vychádzať z Norinho domu.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: čas.sk, topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie