Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Cibulková (23) a Malachovská (47) si dali šampanské a začali rozprávať...
Zdielať na
Showbiznis

Cibulková (23) a Malachovská (47) si dali šampanské a začali rozprávať...

Dámy slovenského šoubiznisu dostali opäť možnosť poriadne si poklebetiť. Pri poháriku šumivého sektu a v čisto dámskej spoločnosti sa cítili naozaj uvoľnene. Až tak uvoľnene, že sa pred našou kamerou nehanbili popriznávať k veciam, ktoré by za bežných okolností ani len nenaznačili.

"Jediní, koho sme neohovárali, boli muži, množstvo mužov, ktorí sme radi, že tu dnes niesú, lebo je to dámska jazda, máme čas pre seba, až na pána fotografa," hovorí moderátorka Iveta Malachovská. Deti, rodina, práca, nové šaty, kozmetické vychytávky a rozoznávanie chutí v lahodnom  šumivom nápoji. To boli určite hlavné námety na nekonečné debaty krásne upravených dám. Novinkou na siedmom ročníku tejto fantastickej akcie, kde sú hlavnou témou bublinky v pohári však bola i tvárová gymnastika, ktorá je údajne prevenciou proti vráskam. A tá naozaj zaujala.

"Ako sme počuli, že pri nej treba napríklad vyťahovať jazyk z úst a rôzne s nim teda manipulovať," opisuje herečka Oľga Feldeková. "Predstavte si, že vy nevinne robíte túto gymnastiku, oproti vám stojí váš muž a rozčúli ho to natoľko, že vám jednu prisuší, že prídete o vrásky na jednej strane tváre," smeje sa Feldeková. Kvôli svojmu manželovi sa táto vtipná v neposlednom rade obetavá dáma večer odličuje po tme, aby ho nezobudila. A to sa jej častokrát nevypláca. "Pravidelne sa mi stáva, že sa odličujem lakom na nechty a nikomu to neškodí," dodáva.

Inak je to u Soni Müllerovej, ktorá už radšej neexperimentuje. Aj zážitky zo svojej mladosti sú už podľa jej slov minulosť. Napriek tomu, že sa nám priznala, že to s alkoholom zoparkrát prepískla. "Ale teraz už čím som staršia, tak menej, lebo tie opice sú horšie a horšie, tak si dávam pozor, ale keď som bola mladá, tak som vedela ísť slušne," hovorí moderátorka. 

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Orviská

Zdielať na

Najčítanejšie