Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Peter Batthyány (45) prišiel o vodičák. Pozrite sa, prečo
Zdielať na
Showbiznis

Peter Batthyány (45) prišiel o vodičák. Pozrite sa, prečo

Denne si sadajú za volant a riadia sa tými istými pravidlami, ako hocikto iní. Veru, veru, aj známe osobnosti musia dodržiavať pravidlá cestnej premávky. A poznať značky je nevyhnutné a tak, sme ich otestovali . Tradičný pohľad na mužsko-ženský zápas ale prekvapil. Čo myslíte kto z trojice Karnasová, Miezga, Batthyány bude musieť vrátiť vodičák??

Keďže test nešiel do rúk policajtom, herci sa nesprávnych odpovedí nebáli a aj keď sa dopravne značky učili pred rokmi, vraj ich poznajú. "Myslím si, že ich poznám, ale tak človek nikdy nevie," hovorí herec Peter Batthyány. "Stalo sa mi, že som zle zaparkovala a dostala som papuču, lebo som si nestihla značku pozrieť," priznáva zase Andrea Karnasová. Osem dopravných značiek pohotových hercov trochu potrápilo.

No a nie každý bol pri vyhodnocovaní testu so svojimi vedomosťami spokojný. Osem správnych odpovedí a plný počet bodov mala Andrea Karnasová. "Jednotka s hviezdičkou, kto by nebol spokojný," dodáva. Iba ak ten, kto nesprávne určil tri značky. "Vážení, teraz vidíte, ako odovzdávam svoj vodičák, lúčim sa s vami a odteraz jazdím už len na koni," informoval Peter Batthyány.

Kým Peter nesprávne určil tri značky, Majo Miezga správne označil iba tri. "No, tie značky poznáte, ale to sú také chytáky, no," skonštatoval panelákový Michal.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Soňa Chotárová

Nové epizódy Mafstory si môžete pozrieť tu

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie