Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Takto býva Palevičová (39) zo Súdnej siene
Zdielať na
Showbiznis

Takto býva Palevičová (39) zo Súdnej siene

Zdroj: ISIFA

Petra Palevičová herečka zo Súdnej siene nás pozvala do svojho novučičkého bytu. V interiéri s architektom veľa špekulovala. Spálňu oddelila posuvnými dverami a vytvorila ďalšiu miestnosť. No ale poďme po poriadku. Zaklopali sme a dvere sa otvorili. Poďte spoločne s nami.

"Vitajte u nás všetci, nech sa páči, poďte ďalej," privítala nás prísna obhajkyňa. Na veľkosti nezáleží. Ak sa totiž chcete cítiť dobre postačí vám aj malý kúsok raja. Ten svoj našla Peľa už dávno, aj keď trvalo takmer nekonečno kým malý bytík mohla nazvať domovom. A to ho stále ešte dokončuje. "Doteraz tu vždy boli iba robotníci, majstri, ktorí mi toto tu majstrovali. Je tu ešte po nich cítiť tí robota, jednak novota a špina," opisuje herečka.

Okrem majstrov ale v byte cítiť aj herečkinu ruku. No na rozdiel od tej televíznej nie je prísna, je ženská. Petra do nového bytu vložila svoju kreatívnu hereckú dušu. "Čakala som na neho veľmi veľmi dlho. Najprv kým sa dokončila samotná stavba a kým sa mi dostal do môjho vlastníctva, čo sa udialo niekedy v apríli, a potom som začala robiť iné veci," dodáva.

Spací priestor oddelila posuvnými dverami a vytvorila ďalšiu miestnosť, ktorú si nepozorovane môžete obzrieť aj z chodby. "Múr sme zbúrali a urobili sme obojstranný roldor," opisuje. Aj v spálni nájdete zlepšováky. Tu je to konkrétne tajná priehradka na šperky či drobné cennosti, ale pšššt nikomu ani muk. "Ona je obojstranná a keďže tu nemám nijaký priestor na to, aby tu mohla byť nejaká samostatná polička alebo nejaké stolíky a keď chce mať žena prehľad v tých svojich doplnkoch, tak to musí mať vyložené," tvrdí herečka.

Kúsok od kúpeľne je tiež vidno zásah zhora. Alebo teda z rodiny. Petra totiž s pomocou svojho brata efektívne využila hluché miesto a spravila si z neho šatník. "Posunuli sme trošku stenu do kúpeľne, aby sa z toho dal urobiť štvorec a stenu sme posúvali do obývačky, tým pádom mám aj trošku väčšiu kúpeľnu ako ostatné byty na úkor spálničky a obývačky, ale čo je podstatné, že tam schovám neporiadok," dodala Palevičová.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Petra Poláčiková

Zdielať na

Najčítanejšie