Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
V Talente síce vystupovali, no na obrazovky sa nedostali
Zdielať na
Showbiznis

V Talente síce vystupovali, no na obrazovky sa nedostali

Prišli, čakali niekoľko hodín, postavili sa pred porotu, ukázali čo vedia, no mali tú smolu, že do zostrihov z kastingových kôl sa nedostali. Takmer osemdesiat súťažiacich teraz možno smúti, že sa nevideli v televízii. Teraz vám ukážeme aspoň zopár z nich.

Malý chlapec postúpil do veľkého tresku aj napriek tomu, že v zostrihu ste ho nevideli. Paradoxne hre na saxofón sa venuje iba pol roka! "Chcem to dotiahnuť no kam najďalej by to išlo. Na konzervatórium," hovorí súťažiaci Daniel Cina. Skúsiť šťastie prišiel aj Marcel Berky. Áno, ten Marcel Berky, ktorý sa už v podobnej súťaži objavil. Do talentu prišiel zaspievať hit od Beyonce. "I keď je to žena, ja to mám posadené v mojej tónine a je to pieseň, ktorá je môjmu srdcu blízka a veľmi sa na to teším," komentoval spevák.

Malá Tamarka sa svojho vystúpenia pred porotou nevedela dočkať. V čakačke sedela oblečená v cvičebnom úbore a každú voľnú chvíľku precvičovala svoju gymnastickú choreografiu. "Mamka bola trenérka a ja som s ňou ako malinká chodievala na tréningy a sama som sa v troch rokoch základné veci," naučila kotul a tie hovorí Tamarka. Dnes ako osemročná urobí bez váhania aj salto. Niektorí súťažiaci sa do šou Česko Slovensko má talent vracajú každý rok. A nemusí to byť iba pán Pátrovič! Ohňový muž Neex si tiež nedá pokoj.

"Rozhodol som sa prísť opäť, pretože minulý rok som urobil len čassť svojho vystúpenia a terazrobím ostatok," do povedal. Depilácia ohňom opätovne asi nezaujala, pretože Neexa sme na veľkom tresku nestretli. Omnoho väčšie šance mal Štefan, ktorý má talianske korene. "Milujem bez hudby nemôžem žiť a chcel by som byť spevákom," hudbu, hovorí spevák Štefan Kadlec.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie