Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Toto je zákulisie Veľkého tresku súťaže Česko Slovensko má talent
Zdielať na
Showbiznis

Toto je zákulisie Veľkého tresku súťaže Česko Slovensko má talent

Aj tento ročník súťaže Česko Slovensko má talent opäť potvrdil, že šikovných a zaujímavých ľudí je v našich republikách stále dosť. Tanečníci, speváci, kúzelníci, akrobati a všakovakí iní súťažiaci okúzlili v divadlách porotu natoľko, že ich posunula do veľkého tresku. Lenže dostať sa tam ešte neznamená ani byť na pol ceste k víťazstvu.

Na veľký tresk prišlo 170 súťažiacich. Tretina z nich odišla domov naprázdno, 117 šancu dostalo, a to 26 ako favoriti a 91 v pozícii čakatelia. Dlhý čas čakania si vypĺňali rôzne. Raňajkovali, dospávali predošlú noc a nacvičovali si svoje vystúpenia. Kým Katka pobehovala po parku so svojimi štvornohými kamarátmi, na nádvorí zámku si skupinka akrobatov nacvičovala svoje kúsky. Zvláštne bolo iba to, že pritom používali lopatu.

"Je to ešte z minulého vystúpenia, kedy si z nás porotcovia robili srandu, že sme prišli v oranžových tričkách, a my sme se bavili o tom, že kopeme kanály, tak sme to prepracovali do tej lopaty, aby fakt bolo vidieť ako trénujeme na dedine," opísali súťažiaci.

V červenom salóniku, v modrom salóniku, na nádvorí ale aj na pódiu predvádzali súťažiaci svoje čísla vo veľkom tresku. "Sme sa rozhodli, že tí ľudia si zaslúžia pocit toho veľkého stageu a keď to pre mnohých z nich dnes skončí, aby aspoň mali ten príjemný pocit z toho," povedal Jaro Slávik. Pri rozhodovaní kto postúpi a kto nie to už také zábavné nebolo. Lenže vo veľkom tresku už nie je priestor na sympatie. Postúpiť môžu iba najlepší.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie