Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Herci Batthyány (45) aj Vanek (47) by si to so ženami veľmi radi vymenili
Zdielať na
Showbiznis

Herci Batthyány (45) aj Vanek (47) by si to so ženami veľmi radi vymenili

Známi herci Tomáš Maštalír, Peter Batthyány a Martin Vanek nám prezradili, čo si na ženách najviac cenia. Ak čakáte obvyklú mužskú odpoveď prsia či nohy, ste na omyle. A asi bude aj koniec sveta, veď december 2012 sa nezadržateľne blíži, lebo tiež priznali a teraz sa podržte milé dámy, čo nám ženám závidia a že by so to s nami radi vymenili.

"Mne imponuje osobnosť a na žene je fajn keď je osobnosť," hovorí herec Tomáš Maštalír. To zase jeho hereckého kolegu Petra Batthyányho na ženách fascinuje čosi iné. Zažil to na vlastnej koži a vtedy mu bolo naozaj ľúto, že svetom nekráča na vysokých podpätkoch aj on. "Ja si myslím, že keď sú ženy ľúbené a keď sú matkami, to som si všimol na svojej žene, že keď sa narodil syn, tak som mal možnosť vidieť aké to je krásne, že prežívajú čosi nadprirodzené, a to som trošku závidel," vysvetľuje herec.

Závidieť vraj možno čokoľvek aj podľa Martina Vaneka. No najlepšie na ženách je to, že... "Nie sú muži, to je základ, že je to niečo úplne iné. Je to ten protipól a čo mužom chýba to ženy samozrejme majú," dodáva Vanek. A niekedy vraj má nežnejšie pohlavie aj to, čo majú muži! Aspoň Tomáš Maštalír to tak vníma. Muži sú vraj silní, ale... "Mám pocit že sú silnejšie. Aj fyzicky myslím, že vydržia viac. Nie, že zdvihnú viac, myslím že vydržia viac," dodáva Maštalír.

Nezávideniahodné sú ženské mesačné starosti. Aspoň Peťo Batthyány by ich nebral ani za svet. To Martin Vanek nemá na ženách rád šoférovanie. "Veľmi ťažko sa mi to hovorí, ale keď že tam sedí tá pani, dievča a to vtedy klajem. Prepáčte mi všetky šoférky, pretože medzi vami sú určite aj strašne dobré, ale v ten moment sa zo mňa stáva samec za volantom," šoférujem a ide predo mnou nejaké auto na 90 percent viem, vysvetľuje Vanek.

"Na našom svete je podľa môjho uhlu pohľadu naj to, že môžeme byť niekedy chlapcami, že môžeme byť niekedy deťmi, dokonca sa to od nás aj očakáva v rámci výchovy detí, pretože sa k nim priblížime a je to taký náš chlapský svet," dodáva Peter Batthyány.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Petra Poláčiková

Nové epizódy Mafstory si môžete pozrieť tu

Zdielať na

Najčítanejšie