Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Mafie sa len tak nezbavíš! Mafstory pokračuje
Zdielať na
Showbiznis

Mafie sa len tak nezbavíš! Mafstory pokračuje

Keď sa v marci minulého roka skončilo nakrúcanie najstaršieho jojkárskeho seriálu Mafstory, smútili herci, režiséri, štáb a najviac asi diváci. Či budeme ešte niekedy sledovať príbehy mafiánskej rodiny Molnárovcov vtedy niekto netušil. Lenže, ako to už býva, mafie sa len tak nezbavíš.

"Je to super, práve sme s chalanmi hovorili, že si to ani neuvedomujeme, že sme ten rok netočili," opisuje herečka Gabika Dzuríková. Alinko, Banán, Milanko, Béla a Pipina opäť prežívajú všetky radosti i starosti obyčajného mafiánskeho života. Na pľaci sa tak znova každý pondelok stretávajú dvaja Petrovia, Martin, Igor a samozrejme Gabika.

Nni sa nezmenili. Možno trošíčku ošediveli, možno pribrali, ale ten mafiánsky výraz, ten majú chlapci stále. "Je to príjemné, ale je to také deja vu. Je to to isté ako predtým," tvrdí herec Igor Adamec. " Je to super, je to príjemné, nejaké drobné zmeny a s Drobcom sa nám dobre hrá, môže byť," opisuje zase Peter Batthyány. Molnárovská vila stále stojí, kšefty idú ďalej, akurát, že Prco sa stratil. Dokonca ani vševedúci Milanko nevie, prečo už malý mĺkvy bitkár nepomáha Banánovi.

Namiesto útlocitného a drobného zabijaka sa do mafiánskej rodiny votrel iný člen. Drobček. Alinko ho má rád a pre Banána je ako druhý syn. "Drobec je chlapec farebný pokerovaný, ale okrem toho je šikovný... je šikovný a poslúcha," tvrdí Peter Sklár. "On je z nás najsilnejší, takže keď pôjdeme na nejakú párty nebojím sa, my sa domov určite dostaneme," dodáva Adamec. Nie len Luky, ktorý Drobca stvárňuje na sebe zapracoval. Zmien sa dočkal aj Milanko a hoci by mal byť ako správny účtovník šetrný, teší ho, že do neho klan zainvestoval.

"Trošičku už sa na ňom musí odraziť to, že žije u bohatej mafie, to znamená, že už nemôže chodiť oblečený ako handrár, tak pevne verím, že dostanem nový oblek, dostal som už topánky nové, dvoje," povedal Adamec. No a Pipinka? Tej sa našťastie tehotenstvo, ktorým sa končila desiata séria Mafstory iba prisnilo, a tak môže naďalej intenzívne pracovať na svojom zovňajšku.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Nové epizódy Mafstory si môžete pozrieť tu

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie