Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Koniec mladej lásky. Justin Bieber (18) a Selena Gomez (20) sa rozišli
Zdielať na
Showbiznis

Koniec mladej lásky. Justin Bieber (18) a Selena Gomez (20) sa rozišli

Justin Bieber a Selena Gomez už netvoria pár. Ako pre magazín People povedal dôveryhodný zdroj, speváčka a herečka sa s Bieberom rozišla pred týždňom. Vraj pre veľkú fyzickú vzdialenosť...

"Začalo to byť veľmi komplikované, keďže sú príliš často ďaleko od seba. Tiež mala problémy dôverovať mu. Nebolo to jednoduché, ale ten vzťah sa musel skončiť," vysvetlil zdroj magazínu.

Dvadsaťročná Gomez a o dva roky mladší Bieber sa ako dvojica po prvý raz oficiálne ukázali vlani vo februári, no boli spolu už niekoľko mesiacov predtým. O rozchode sa hovorilo aj v letných mesiacoch - júli a auguste. Dvojica však peripetie vo vzťahu oficiálne nepriznala.

Miláčik ženského publika Justin Bieber je rodákom z kanadského Londonu. Na svojom konte má EP nahrávku My World (2009), štúdiovku My World 2.0 (2010), vianočný album Under The Mistletoe (2011) a najnovšiu štúdiovú nahrávku Believe, ktorá v USA vyšla 19. júna. Na album, ktorý sa v americkom rebríčku Billboard 200 vtedy stal najpredávanejším debutom roka, sa dostalo dovedna 13 skladieb. Jeho najväčším hitom je skladba Baby s vôbec najpozeranejším videom na YouTube a počas svojej kariéry stihol získať okrem iného jednu Brit Award, tri Juno Awards a dve nominácie na Grammy.

Jeho už bývalá priateľka Selena Gomez je známa najmä zo seriálu Wizards of Waverly Place (2007). Zahrala si aj vo filmoch Ramona (2010), Monte Carlo (2011) či Muppets (2011). So svojou skupinou Selena Gomez & the Scene vydala zatiaľ tri štúdiové albumy - Kiss & Tell (2009), A Year Without Rain (2010) a When the Sun Goes Down (2011). Je držiteľkou vyše 20 cien, medzi ktorými nechýba päť amerických Kids' Choice Awards či trinásť Teen Choice Awards.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: SITA, People

Zdielať na

Najčítanejšie