Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Michelle Obama (48). Prvá dáma ako ikona...
Zdielať na
Showbiznis

Michelle Obama (48). Prvá dáma ako ikona...

On je najmocnejším mužom planéty, ona módnou ikonou. Ale nedá sa povedať, že by nepatrila medzi vplyvných ľudí. Reč je o prvej dáme USA Michelle Obama (48). Podľa rebríčka prestížneho časopisu Forbes jej patrí 7. priečka...

Pred štyrmi rokmi sa Barack Obama ako prvý afroameričan dostal do Bieleho domu. Fascinoval tým, že ponúkal inú alternatívu ku končiacej vláde republikána Georga W. Busha. Dnes si ale niektorí voliči myslia, že 51-ročný demokrat Obama ich nádeje nenaplnil. Napriek tomu sa opäť stal prezidentom USA. A to aj vďaka manželke. 

"Vie, aké to je chcieť pre svoje deti a vnúčatá lepší život. Barack pozná význam slov ´americký sen´, pretože ho sám žije a chce, aby ten svoj sen žil každý v tejto krajine," vyznala sa Michelle na jednom z mítingov.

A to aj napriek špekuláciám o chystanom rozvode. Veď napríklad v roku 2010 sa špekulovalo o nevere prezidenta Obamu. Vzťah s finančnou šéfkou jeho kampane Verou Bakerovou vraj nemal byť "čisto pracovný". Prezidentský pár ale ustál toto súkromné zemetrasenie. Prvá dáma USA ako správna agitátorka stojí verne za svojím manželom. Spolu majú dve dcéry Maliu a Sashu.

Top 10 najmocnejších žien sveta
   1. Angela Merkel
   2. Hillary Clinton
   3. Dilma Rousseff
   4. Melinda Gates
   5. Jill Abramson
   6. Sonia Gandhi
   7. Michelle Obama
   8. Christine Lagarde
   9. Janet Napolitano
   10. Sheryl Sandberg

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Forbes, TV JOJ, SITA

Zdielať na

Najčítanejšie