Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
EXKLUZÍVNE FOTO. Timberlake (31) a Biel (30) prichytení v Tanzánii
Zdielať na
Showbiznis

EXKLUZÍVNE FOTO. Timberlake (31) a Biel (30) prichytení v Tanzánii

Zdroj: ISIFA

Paparazzi si ich našli. Novomanželia Justin Timberlake a Jessica Biel si medové týždne užívali v Tanzánii. Všetko sa však prevalilo až po ich odchode z krajiny.

Do východoafrickej krajiny pricestovali súkromným lietadlom 21. októbra a odchádzali odtiaľ 30. októbra. Svadobná cesta vraj pokračovala, no nie je známe, kam sa ešte dvojica vybrala. V Tanzánii pár obdivoval prírodu, dokonca si urobili výlet teplovzdušným balónom.

Pre 30-ročnú herečku je Tanzánia jednou z najobľúbenejších destinácií, v januári 2010 dokonca zdolala vrchol Kilimandžára.

Spevák a herec Justin Timberlake a herečka Jessica Biel si povedali svoje áno 19. októbra v talianskom Fasane pred zhruba stovkou hostí, medzi ktorými nechýbali dobrý kamarát ženícha Andy Samberg a jeho manažér Johnny Wright. Prišiel aj rapper a producent Timbaland, bývalý kolega Timberlakea zo skupiny 'N Sync Chris Kirkpatrick či kolegyňa Biel zo seriálu V siedmom nebi (1996 - 2007) Beverley Mitchell.

Samotnému svadobnému dňu predchádzalo niekoľko večierkov, na ktorých si hostia vychutnali miestne olivy, čerstvý syr a víno. Nechýbala živá hudba a ohňostroj.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: SPLASH news, ISIFA, SITA, reuters, mol

Zdielať na

Najčítanejšie