Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Chodiť v lodičkách nie je jednoduché. Presvedčil sa tom aj Tomáš Maštalír (35)
Zdielať na
Showbiznis

Chodiť v lodičkách nie je jednoduché. Presvedčil sa tom aj Tomáš Maštalír (35)

Milujú ženy! Chcú ich tak strašne, že sa nehanbia prezliekať sa za ne. Známi slovenskí muži si na vlastnej koži a dobrovoľne otestovali podprsenky, lodičky a dámske šaty! A predstavte si to! Im sa to páči! Niektorí to totiž robia pravidelne!

Popularitu to prinieslo aj Martinovi Lowrencovi či Edimu Marfimu. O čom je reč? O prezliekaní! Nie však takom bežnom - dennodennom, ale o prezliekaní sa za ženy. Ženské sukne, podpätky a podprsenky ale pristanú aj slovenským mužom! Teraz myslíme hercov - konkrétne Tomáša Maštalíra, Martina Vaneka a Petra Bathhyányho. Na svoje tenkrát poprvé v dámskom mundúre si herci pamätajú každý inak no predsa s nostalgiou v hlase. "Ja som mal s tým dosť skúseností, lebo ešte kedysi v bábkovom divadle som stvárňoval postavu babky," opisuje svoje začiatky Martin Vanek.

"Teta Margit to je taká naozaj prvá," hovorí zase herec Peter Batthyány. "Ozajstnú ženskú postavu som začal robiť až v divadle Gunagu, sme robili English is easy," spomína Vanek. K tej ozajstnej ženskej postave sa dostal tak, že herečka ktorá mala v predstavení účinkovať sa dostala šťastne do iného stavu - teda otehotnela, a tak si asi tvorcovia povedali, že tento chlap ako hora - Martin Vanek sa do jemnej ženskej nátury vžije rovnako dobre ako ona. A tak sa z Martina zrodila Pipina. "To bolo predstavenie, možno si ho ľudia pamätajú, na tie časy také dosť odvážne čo sa týka slovníka ulice a myslím si, že tam muž hral ženu takú tú mafiánsku, že to bolo také prijateľnejšie, že tie sprosté slovíčka zazneli z mojich úst," vysvetľuje Vanek.

Kým sa s Pipinou zžil a zvykol si na jej veľkosť poprsia a výšku podpätkov, tak mu to trošku trvalo.  Teta Márgit sa v Peťovej hereckej duši udomácnila o čosi skôr. "Moja rodina tvrdí, že sa dokážem veľmi slušne vcítiť do človeka a možno to je tým," tvrdí Batthyány. Nie tak v ženskej koži, ako v ženských šatách sa len nedávno ocitol aj herec Tomáš Maštalír. Nebola to jeho prvotina, no jeho dámu si vychutnali taktiež všetci. V seriáli Hoď svišťom sa ako žena snažil očariť... ženu. "Bolo to vtipné, bola to sranda aj pre nás, užili sme si to, bolo to zábavné celkom to bolo fajn," dodáva Maštalír. Herec je muž, ktorý rád stojí pevne na zemi. Teda nielen že sa na svet pozerá triezvymi očami, ale mysleli sme to doslovne. Stáť na zemi, aj keď len s pár centimetrovej dámskej lodičky mu radosť nerobili. Túto hračku ponechá radšej ženám. "Na vlastnej nohe ich nemám rád a ženským nohám v mnohých prípadoch pomôžu," myslí si herec.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Petra Poláčiková

Zdielať na

Najčítanejšie