Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Neveru by som odpustila, tvrdí herečka Vica Kerekes (31)
Zdielať na
Showbiznis

Neveru by som odpustila, tvrdí herečka Vica Kerekes (31)

Zdroj: ISIFA

Krásna, úspešná, červenovlasá a podľa vlastných s slov aj hriešnica! Reč je o neprehliadnuteľnej herečke Vici Kerekes, ktorá poodhalila kus jej súkromia. Okrem toho, že sa zdôverila, že v živote urobila zopár chýb, priznala, že by odpustila a teraz milé dámy pozor - dokonca neveru!

"Áno, ja som, raz zradila jednu dobrú kamarátku," priznala herečka. Prešľap, ktorý nezostal bez následkov ale v istej chvíli trpko oľutovala. Hriech, ktorý považuje dodnes, ako jeden z najväčších v jej živote, ju nesmierne mrzí. 

"Viem, že ja som tiež zhrešila a teraz to strašne banujem a nikdy viac sa to nezopakuje, tak si myslím, že každý si jednu šancu zaslúži, a potom sa uvidí, či ten hriešnik nastúpil na správnu cestu, alebo nie," hovorí herečka. To, čo sa možno niekomu zdá, ako neodpustiteľné, berie už vydatá herečka ako súčasť života. Ľudia nie sú monogamní a podvod vo vzťahu môže mať rôzne dôvody.

"Určite by som dala znovu šancu, lebo aj tá nevera je o tom, či to bolo fyzické, alebo duševné," dodáva. Podľa jej slov nezáleží na tom, čo sa stane, ale najmä na tom, ako sa k tomu človek postaví a či sa dokáže pozrieť pravde priamo do očí. "Určite by som vypočula dôvody a všetko a dala by som šancu," opakuje sa herečka.

Dobrotu a benevolentnosť herečky by však mohli mnohí zneužívať. Spýtali sme sa teda, či sa jej v živote stalo, že by to jej okolie občas využilo pre svoj prospech. "Fuuuuha, viem to rozoznať a vždy si poviem, že mňa to nezraňuje a ten kruh sa stále takto točí, takže sa to vráti," myslí si. Milým hriechom je ale otvorená, veď aj s farbou jej vlasov sú často spájané rôzne fámy. Aj ona sa považuje za roztomilú, trošku drzú a jedinečnú hriešnicu a odhliadnuc od farby jej vlasov. "Neviem, či je to s vlasmi, alebo sa niekto takto narodí," dodala.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Orviská

Zdielať na

Najčítanejšie