Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Talent odkryl aj veľa ťažkých ľudských príbehov, tu sú
Zdielať na
Showbiznis

Talent odkryl aj veľa ťažkých ľudských príbehov, tu sú

Tak sa nám kastingy skončili, povedal by asi Švejk pani Müllerovej, keby žil v dnešnej dobe a sledoval by šou Česko Slovensko má talent. Určite by ho však prekvapilo, keby vedel, aké všakovaké talenty sa tento rok prišli ukázať a s akými životnými osudmi sa museli súťažiaci popasovať. My to vieme a teraz to prezradíme aj vám.

"Otca mám Kubánca, mama je Rómka a hlavne som tu kvôli bratom, takže, aby ma videli v televízii," hovorí Jirka alias Crazy. Prehliadnuť sa určite dal. Zlatý obtiahnutý ligotavý kostým ešte na sebe nikto nikdy nemal a aj to, s čím Jirka, teda Crazy prišiel do súťaže, tu ešte nebolo. "Chcem prekonať rekord v jedení čokoládových guličiek," povedal porotcom. Keby sa trošku viac snažil, možno by ho aj prekonal. Okrem mlsania má Jirka aj iné záujmy. Spieva, tancuje a hlavne - dokáže imitovať známe osobnosti! "To som ja, Karel Gott, minule sem prišiel na to, Kde pak ty ptáčku hnízdo máš. Išiel som na záchod a tam hneď tá pesnička. Bujarý temperament sa v ňom teda naozaj nezaprie, nečudo, pri takom pôvode aký má! Smutné je na jeho príbehu to, ako pokračoval.

"Ak by nebolo môjho dlhodobého úsilia, tak by som otca ani nepoznal a vlastne ani mamu, pretože som skončil v detskom domove. Ja sa to nehanbím povedať, ja som tiež niekoľkokrát fetoval, bral som pervitín, bol som závislý na heroíne, prešiel som liečebňami, aj väzením," dodáva. Našťastie takto zle sa to nekončí. Crazy sa rozhodol obrátiť svoj život naruby, našiel svojich rodičov, staré zlozvyky hodil za hlavu a radšej bude zabávať všetkých naokolo.

Karibská krv koluje v žilách aj ďalšieho súťažiaceho - charizmatického a energického Kubánca Eusébia. Už takmer päť rokov žije na Slovensku, no až teraz nazbieral odvahu prihlásiť sa do talentovej súťaže. "Ja som sem prišiel kvôli práci, Európa a Slovensko sa mi veľmi páči," dodal lámavou slovenčinou. Ani sa nečudujeme. Kubánske rytmy sú in a Eusébio si v Bratislave dokonca našiel po španielsky hovoriacu priateľku. "Ona sa volá Lucia," hovorí. Možno aj táto zhoda mien s porotkyňou a určite jeho veľký talent ho posunuli do veľkého tresku.

No nie každý má taký talent a taký hlas. Niektorí súťažiaci namiesto toho majú veľké srdce. "Poslali ma, aby som vykonal istý druh očistce a mohol ďalej zostať anjelom," povedal na pódiu súťažiaci Stancezo. Aj keď ho poslali z neba, aj keď mal krídla, kučeravé vlasy a svätožiaru na hlave, Jara Slávika to neobmäkčilo. "Som vám povedal, že som na vás čakal," povedal porotca. "Aj to, že som vaša nočná mora," dodal anjel. "Milujem jednu ženu, ktorú chcem získať späť," dodal súťažiaci. Dúfame, že sa mu tá jeho Anna ozve a budú spolu šťastní, aj keď nepostúpil.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie