Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Smutný Bon Jovi (50) spieval pre obete Sandy
Zdielať na
Showbiznis

Smutný Bon Jovi (50) spieval pre obete Sandy

Zdroj: SITA/AP

Aj celebrity majú srdce a v týchto dňoch najmä tie, ktoré sa narodili v štátoch, cez ktoré sa prehnala superbúrka Sandy. Mnohým zničila rodné mestá, domy priateľov a známych.

Spevácke hviezdy Bruce Springsteen, Sting,  Jon Bon Jovi, Mary J. Blige, Christina Aguilera a skupina Aerosmith sa v piatok spojili na pomoc obetiam ničivej superbúrky Sandy. Vystúpili na benefičnom koncerte Hurricane Sandy: Coming Together. Podporiť ho prišli aj herci Whoopi Goldberg, Kevin Bacon a Danny DeVito.

Ako prvá vystúpila Aguilera, ktorá sa narodila v newyorskej mestskej časti Staten Island. "Pred štyrmi dňami tade prešiel hurikán Sandy a zničil ju," povedala a sľúbila, že urobí čokoľvek bude môcť, aby pomohla. Rodák z New Jersey Jon Bon Jovi predviedol skladbu Who Says You Can't Go Home.

Sting si vybral Message in a Bottle so známym refrénom "I'll send an SOS to the world", Aerosmith zaspievali Dream On, Mary J. Blige The Living Proof a Springsteen so svojou E Street Band koncert ukončili piesňou Land of Hope and Dreams. "Boh žehnaj New Yorku, Boh žehnaj Jersey Shore," povedal.

Hodinový koncert vysielali televízne stanice patriace spoločnosti NBC Universal, pričom finančné príspevky od divákov poputujú Červenému krížu, ktorý pomôže ľuďom zasiahnutým tragédiou i s rekonštrukčnými prácami.

Sandy si vyžiadala v USA vyše 100 obetí, ďalších najmenej 70 ľudí zahynulo v krajinách Karibiku. Živel vo viacerých amerických štátoch spôsobil škody dosahujúce odhadom dovedna až 50 miliárd dolárov. Jedna z najväčších búrok v histórii USA zasiahla oblasť od Severnej Karolíny až po Connecticut.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj:SITA

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie