Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Kristen Stewart (22) dala prvý rozhovor po nevere. Cenzurovala...
Zdielať na
Showbiznis

Kristen Stewart (22) dala prvý rozhovor po nevere. Cenzurovala...

Zdroj: twilightguide.com

Robert Pattinson a Kristen Stewart poskytli televíznej stanici MTV prvé spoločné interview od škandálu okolo herečkinej nevery. Otázky si však starostlivo vybrali a akékoľvek zmienky o súkromí jednoducho scenzurovali!

Týmto rozhovorom sa pre hviezdy upírskej filmovej série začal nabitý program plný interview, fotografovaní a rôznych akcií, ktorých cieľom je propagácia snímky Twilight sága: Úsvit - 2. časť. Očakávaný film sa do kín dostane už o dva týždne.

Napriek tomu, že rozhovor mal byť len o filme, moderátor si neodpustil ukážku fotografie Pattinsona a Stewart z halloweenskej párty, na ktorej mala herečka ružovú parochňu a slnečné okuliare a jej partner jednoduchú plastovú masku so zvýrazneným obočím. "Vyzerám tam úžasne," poznamenala sarkasticky 22-ročná Stewart. Jej maska mala znázorňovať postavu, ktorú Natalie Portman stvárnila vo filme Na dotyk (2004).

Okrem otázky o Halloweene sa už všetky ostatné týkali výlučne ságy Twilight a o romániku Stewart so ženatým režisérom nepadlo ani slovo.

Fotografie, na ktorých sa Kristen Stewart objíma a bozkáva so 41-ročným filmárom Rupertom Sandersom, sa na verejnosť dostali koncom júla. Obaja sa okamžite verejne ospravedlnili všetkým, ktorých ich nevera zasiahla. Herečka sa krátko po tom odsťahovala z domu, ktorý s Pattinsonom dovtedy zdieľala. V súčasnosti k sebe opäť hľadajú cestu a podľa dostupných zdrojov aj zverejnených fotografií opäť tvoria pár.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: MTV.com, SITA, mol

Zdielať na

Najčítanejšie