Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Cruise (50) chystá Mission Impossible 5, jeho ex žiari...
Zdielať na
Showbiznis

Cruise (50) chystá Mission Impossible 5, jeho ex žiari...

Zdroj: ISIFA

Šťastná ako nikdy! Reč je o bývalej manželke najslávnejšieho scientológa Katie Holmes (31). Zbavila sa totiž manžela, ktorý úplne prepadol sekte. Takto to vidia jej priatelia. A Tom Cruise? Ten sa rozhodol nakrútiť Mission Impossible 5...

Scientologická cirkev mala vyberať pre herca Toma Cruisa manželky. Podľa prestížneho magazínu Vanity fair scientológovia vybrali aj Katie Holmes. Tá zo strachu pred cirkvou, ktorú mnohí označujú za sektu, požiadala o rozvod. A teraz je mimoriadne šťastná. Dôkazom sú aj obrázky z októbrovej prechádzky s dcérou Suri po New Yorku.

Herec na rozruch okolo svojej osoby reaguje svojsky. Plánuje nakrútiť nové pokračovanie Mission Impossible. A to už piate v poradí... "Veľmi rád cestujem po svete a propagujem rôzne filmy, lebo stále vidím nové miesta. Sledujem architektúru či metrá a na um mi prichádzajú rôzne scény," vysvetlil.

Cruise začal s Holmes chodiť v apríli 2005 a už v júni ju na vrchole Eiffelovej veže v Paríži požiadal o ruku. Dcéra Suri, ktorá je ich jediným dieťaťom, sa narodila 18. apríla 2006. Herec, ktorý má za sebou manželstvá s herečkami Mimi Rogers a Nicole Kidman, svoju lásku ku Katie Holmes niekoľkokrát verejne demonštroval v médiách.

Koncom júna však Holmes potvrdila krach ich vyše päťročného manželstva. Dôvodom rozvodu, ktorý v súdnych dokumentoch uviedla Holmes, majú byť neprekonateľné rozdiely, no podľa medializovaných informácií je za krachom manželstva herečkin strach z vplyvu scientologickej cirkvi na Suri.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: mol, SITA, total film, ISIFA

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie