Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Eva Sakálová (27) je na roztrhanie! O herečku sa bijú aj v Poľsku
Zdielať na
Showbiznis

Eva Sakálová (27) je na roztrhanie! O herečku sa bijú aj v Poľsku

Tvár nového seriálu Doktor Dokonalý má byť na čo pyšná. Mladučká slovenská herečka Eva Sakálová s herectvom koketuje už od svojich 16 rokov a hoci má za sebou úspechy v zahraničných projektoch, stojí pevne nohami na zemi. Najnovšie sa však o ňu bijú nielen naši filmári, ale ju chcú v Česku aj Poľsku!

Veru, už vo svojich 27 rokoch stvárnila množstvo charakterov. O herecké postavy sa pobila s kopou známych a uznávaných tvárí a vzišla z nich ako víťaz. Aj preto ju možno poznať z českého seriálu Dokonalý svet, z poľských Záchranárov, zo seriálového Paneláku či najnovšie stvárňuje chirurgičku v seriáli z lekárskeho prostredia po boku Tomáša Maštalíra.

"Ku mne to tak prichádza, tie postavy, a nejak sa mi to tak podarilo, že som vždy mala veľmi pekné príležitosti a naozaj aj rozmanité, že to naozaj neboli len tie sladké dievčatá," komentuje Eva. Zápornejších postáv si zase vychutnávala v divadle. Uveríte, ak vám prezradíme, že toto na prvý pohľad milé dievča sa dokáže presvedčivo vžiť do Marfy z Mrázika či Emílie z Othela? Takúto rôznorodosť vraj treba aj preto, aby fungovala rovnováha.

To, že netreba byť len pekný na javisku, si zobrala k srdcu od Zuzany Krónerovej - svojej učiteľky na škole. "Ja sa potrebujem na seba niekedy pozrieť, aby som vedela, čo mám opraviť, alebo čo mám zlepšiť."

Toto povolanie si vraj vybrala už ako malá, keď navštevovala základnú umeleckú školu či neskôr konzervatórium. "Aj to sa mi páči na tom mojom povolaní, že sa môžem ako keby dostať na nejakú chvíľu do iného povolania." Nuž a otestovať si napríklad materstvo či manželstvo na vlastnej koži sa zatiaľ nechystá. Aj keď, kto vie? Tie najlepšie úlohy vždy prináša osud...

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Petra Poláčiková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie