Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Hviezda ČSMT Jozef Pátrovič (71) je alergický na ihly
Zdielať na
Showbiznis

Hviezda ČSMT Jozef Pátrovič (71) je alergický na ihly

Zdravý je ako buk, no ak by ste ho chceli zaočkovať ihlou, alebo mu dať injekciu proti bolesti, ruky by vám dolámal! Jozef Pátrovič nám totiž pred kamerou priznal, injekciu dostal raz a dva týždne bol vyradený z prevádzky! A jeho recept na zdravie? Tu ho máte...

"Lieky, to u mňa... Od 18 rokov života ani injekcia. Aj zuby som trhal bez injekcie! Mňa to bolelo, ale mne to nevadilo... Robte, čo chcete, ale neotravujte so žiadnou injekciou!" Takto reagoval stály súťažiaci zo šou Česko Slovensko má talent na našu otázku o lekároch a injekciách.

Čiperný dôchodca je totiž na ne alergický. "Ja som dva týždne nemohol nič jesť, keď som dostal injekciu do zuba... Keby mi bol chcel dať nejaký doktor injekciu, tak mu radšej ruky zlomím, neexistuje u mňa." Lekárom sa vraj vyhýba ako čert krížu. Nám prezradil, že sa lieči cibuľovým čajom a striktne dodržiava tri pravidlá.

"K lekárom nechodím, chodím do hory na prechádzku, dýchať čerstvý vzduch, vôňu sena a vôňu kvetov." Čerstvý vzduch však musí byť všade, kam sa pán Pátrovič pohne. "Vetranie. Toto je otvorené každé tri hodiny... Tu je práve podstata veci. Zdravá voda, zdravý vzduch a zdravé potraviny."

Pán Pátrovič sa však stará aj o svoj zovňajšok. Okrem toho, že si farbí vlasy, sa s hrdosťou pochválil, že aj pravidelne cvičí. "Ja stále cvičím, možno aj každú hodinu, keď sa to tak vezme, ale také ľahučké cviky, to stačí niekedy len tak, akože podpor ležmo, za rukami trošku potiahnuť jednu stranu, druhú a tie svaly cievy sa pretiahnu a úplne inak pracuje to telo."

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie