Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Slávni potomkovia slávnych. Farkašová (30), Kraus (32), Daňo (18)...
Zdielať na
Showbiznis

Slávni potomkovia slávnych. Farkašová (30), Kraus (32), Daňo (18)...

Čo si myslíte. Majú to ľahšie nadané deti so známymi rodičmi, alebo tie, ktorých rodičia nie sú od fachu? Viete čo? Radšej nehádajte, poďme sa rovno spýtať troch slávnych detí slávnych rodičov. Herci Jan Kraus, Boris Farkaš a hokejista Jozef Daňo majú nielen slávnu minulosť, ale aj šikovné ratolesti, ktoré pozná celá republika.

"Môj otec veľmi nechcel, aby som bola herečka... Zaujímavé ale je, že ma s ním často porovnávajú... Ale teraz sa môjmu otcovi stáva, že prídu za ním, že dobrý deň, vy ste otec Kristíny Farkašovej?" smeje sa otázke o tom, či to majú deti slávnych rodičov na ceste za slávou ťažšie Kristína. "Môj otec mi v ničom nepomohol. Aj keby mohol, tak to proste neurobí."

Paradoxne práve takých situácií, kedy sa deti slávnych stretnú s poznámkami o tom, že si kariéru budujú cez rodičov, je stále mnoho. Tí, ktorých sme sa však na to opýtali, nemali zadarmo nič. Taký 17-ročný Marko sa k prvému gólu v KHL dopracoval cez pot a drinu. Otec bol vraj na neho prísnejší ako na seba. "Snažil sa mi venovať veľa času a dával mi tréningy navyše... Je na mňa trošku väčší tlak, ale ja sa snažím hrať čo najlepšie, aby som minimálne hral na takej úrovni ako môj otec."

Výchovné prostriedky sa využívali aj v rodine Krausovcov. "On bol autoritatívny a ja som bol na druhú stranu dosť problematické dieťa, takže prichádzal o nervy. On sám bol problematické dieťa. Jeho rezal otec, on zasa rezal mňa," smeje sa aj hudobník a skladateľ David Kraus.

Rodičia im boli veľkým vzorom a za veľa im zároveň aj vďačia. Nuž a komplimentom pre všetkých troch slávnych je publikum a fanúšikovia, ktorých si za svoju tvrdú prácu získali. "Tak to je kompliment pre mňa, že v sedemnástich hrám KHL. To nie každý chalan má takú príležitosť."

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Orviská

Zdielať na

Najčítanejšie