Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ninka má len 11, dostala Tomáša Maštalíra (35)!
Zdielať na
Showbiznis

Ninka má len 11, dostala Tomáša Maštalíra (35)!

Aj vy by ste chceli dostať Tomáša Maštalíra? Vynikajúci herec sa totiž ušiel krasokorčuliarke Ninke, ktorá má obrovský talent a ešte určite o nej počuť budeme. Všimla si ju totiž aj Nadácia TV JOJ a okrem finančného príspevku sme pre ňu pripravili aj malé prekvapenie. Nedostala síce doslova Maštalíra v balíčku, ale...

Malá Nina Letenayová je výborná krasokorčuliarka a má iba 11 rokov, takže Tomáš sa musí činiť, aby svojej fanúšičke ukázal svoje korčuliarske kvality. "Ja som na korčuliach nestál asi 18 rokov. Mal som korčuľovanie veľmi rád, ale posledné roky sa odhodlávam, že si kúpim korčule a trošku to oprášim."

Keď napokon veľký talent na ľade aj s mikrofónom TV JOJ Maštalír našiel, nasledovali gratulácie... "Počul som, že si veľký talent," moderuje Tomáš. "Neviem," skromne odpovedá Ninka. Okrem kytice červených ruží získala aj peknú sumu od Nadácie TV JOJ, ktorá jej má pomôcť pri zdokonaľovaní sa v jej milovanom športe.

To, že ľadovú plochu má rád aj Maštalír, sa môžete presvedčiť sami. Napokon si od talentovanej školáčky vyslúžil aj pochvalu. "Hovoril, že dlho nekorčuľoval, ale celkom dobre mu to išlo." A aby toho nebolo málo, po podpisovaní dostal herec aj sladký bozk na líčko.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Stanislava Pavolová

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie