Oblačno
Bratislava
Rudolf
17.4.2024
Premiéra Skyfall. Bol by z Borisa Kollára (47) dobrý James Bond?
Zdielať na
Showbiznis

Premiéra Skyfall. Bol by z Borisa Kollára (47) dobrý James Bond?

Jamesa Bonda sa snažia už 50 rokov rôzni zloduchovia zniesť z tohto sveta a stále nič. Niet sa čo diviť, jeho filmy majú toľko fanúšikov a tak dobre zarábajú. Tento týždeň mala premiéru aj najnovšia bondovka Skyfall. My sme sa na ňu vybrali hľadať slovenského Jamesa Bonda! Našli sme? Pozrite sa sami...

"Poznám človeka, ktorý sa neuveriteľne podobá na tohto herca, aj chodí elegantne upravený, naozaj. Má ale úplne iné povolanie, alebo... to dokonale maskuje," odpovedá herec Miško Hudák na otázku, či by bol z neho dobrý James Bond. Sám však priznal, že by tajným agentom 007 byť rozhodne nechcel.

Zamaskovaný ako James Bond prišiel iný, mediálne známy hrdina. Moderátor Matej Sajfa Cifra. Jeho bondovským favoritom však terajšia postava Jamesa Bonda, Daniel Craig určite nie je. Miluje bondovky so Seanom Connerym. "Teraz som ho videl nedávno a hovorím si, fíha, aký fešák a aký fešak sa z neho stal. Pre mňa by to mohla byť veľká inšpirácia, lebo sa ním stanem tiež."

Elegán Bruno Ciberej by si zase rád zahral zloducha. Jeho parťákovi Borisovi Kollárovi tak ostala úloha Jamesa Bonda. "My máme na Slovensku toľko krásnych Bond girl, že sa stačí prejsť po nábreží a je sa na čo pozerať," zapojil sa do debaty Kollár. Na komentára o tom, že ich pár aj on sám "ukradol", reagoval takto: "Robím, čo môžem... Ja už som polepšený."

Nuž a medzi krásne a sexi Bond girl by napríklad taká Ivetka Malachovská patriť nechcela. Vraj by sa o svojho Jamesa Bonda stále bála. Modelka Denisa Mendrejová by sa však mohla nechať prehovoriť...

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie