Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Z boháčky chudák! Lidsay Lohan (26) hrozí bankrot
Zdielať na
Showbiznis

Z boháčky chudák! Lidsay Lohan (26) hrozí bankrot

Najprv nekonečné ťahanice na súdoch, plač slzy a pokánie a teraz bankrot. Život celebritky Lindsay Lohan nie je ani náhodou stereotypný a nudný. Hollywoodskej škandalistke hrozí, že skončí chudobná ako kostolná myš.

Miláčik bulvárnych novinárov a paparrazov Lindsay Lohan zrejme vôbec netuší ako investovať svoje úžasné hollywoodske doláre. Tvrdí to známy americký server TMZ.com. Ten najnovšie získal esemeskovú konverzáciu medzi jej bratom Michaelom Lohanom a jej právnikom Davom Feldmanom. 

Obaja sa pohoršujú nad novou reklamou, ktorú mladá herečka robí pre istý energetický nápoj. Podľa jej právnika za túto propagáciu mohla získať omnoho viac peňazí, avšak je tvrdohlavá a nedá si poradiť.

Finančné problémy sa pritom s mladou škandalistkou ťahajú už nejaký ten mesiac. Herečka dokonca nemala za čo ísť na liečenie, po tom ako ju sudkyňa odsúdila za ukradnutie náhrdelníka v hodnote 2 500 dolárov. Okrem toho môže prísť o ďalší milión dolárov, ktorý od nej žiada jej bývala opatrovateľka, ktorá tvrdí, že ju problémová hviezda napadla. Ďalšiu 40 tisícovú sekeru má herečka v istom salóne krásy.

Hlavu v smútku z toho má otec mladej škandalistky. Ten sa obáva, že takýto tlak a hrozbu bankrotu herečka nezvládne a vráti sa opäť do starých koľají. Teda k alkoholu a drogám.

Začiatkom tohto roka si pritom herečka vyslúžila pochvalu od sudkyne. Poctivo navštevovala psychológa a plnila si verejnoprospešné povinnosti. Už čoskoro by sa mala objaviť vo filme Liz & Dick ako slávna speváčka Elisabeth Taylor...

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: TMZ.com, reuters

Zdielať na

Najčítanejšie