Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Život televízneho sudcu Richtera (52) visí na vlásku!
Zdielať na
Showbiznis

Život televízneho sudcu Richtera (52) visí na vlásku!

Obľúbený televízny sudca Alojz Richter, vlastným menom Jaroslav Penc, pred mesiacom prekonal srdcový infarkt! Našťastie, v pravej chvíli mu bola poskytnutá zdravotná pomoc, a tak sa ako-tak zotavil. Jeho život aj naďalej visí na vlásku.

Advokát a herec Jaroslav Penc sa po ťažkom pracovnom týždni tešil, že si v sobotu oddýchne a konečne si dopraje relax. Lenže osud mu zamiešal karty a tento chlap ako hora, namiesto oddychu zápasil o holý život. "Myslel som si, že je to kolika, ale nebola," tvrdí herec.

Keď sa kruté bolesti z minúty na minútu stupňovali a pridalo sa aj tŕpnutie ľavej ruky, sudcovi zo Súdnej siene bolo jasné, že je zle! "Bolo tam striedanie kontrastných pocitov - nič a potom veľké bolesti," dodáva.

Privolaná zdravotná pomoc bola pri Jaroslavovi Pencovi okamžite! Lekári zo všetkých síl bojovali o to, aby zachránili život človeku, ktorý túžil ďalej žiť. Našťastie, vďaka šikovným lekárom, vďaka tomu, že sám sa nevzdával, ostal žiť. Možno aj vďaka osudu, ktorý mu dal možno iba akési varovanie. A prestal fajčiť! Vyradil kávu, začal sa zdravšie stravovať a športovať.

Navonok sa teda zdá, že všetko zlé je zažehnané a vracia sa do starých koľají. Ale iba navonok! Pravda je však taká, že obľúbenému televíznemu sudcovi hrozí potenciálny ďalší infarkt. Ak to bude nutné, bude musieť pod nože. Na operáciu srdca. Strach zatiaľ nemá.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie