Oblačno
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Toto je nová žena herca Tomáša Maštalíra (35)
Zdielať na
Showbiznis

Toto je nová žena herca Tomáša Maštalíra (35)

Osem rokov tvoril pár s hereckou kolegyňou Táňou Pauhofovou. Po rozchode sa dal dokopy so spolužiačkou z vysokej školy Kristínou Turjanovou. A teraz je po jeho boku ďalšia nová žena! Reč je o hercovi Tomášovi Maštalírovi (35).

Čitateľky istého ženského magazínu zvolili Maštalíra nedávno za šiesteho najsexi muža na Slovensku. Nechal za sebou kolegu Mareka Majského či futbalistov Stanislava Šestáka či Vladimíra Weissa mladšieho. 

Tomášov nový "objav" má 27, dlhé nohy a žiarivý úsmev. No našťastie pre jeho partnerku sa s Evou Skálovou zaplietol len na filmovom plátne. Zatiaľ.

Mladá herečka očarila na kastingu tvorcov seriálu z lekárskeho prostredia, a tí jej postavu mladej chirurgičky Wandy. Hneď z rána bola v pláne intímna scénka. Obaja sa vracali podgurážení zo záťahu v bare a došlo na vášnivé milovanie.

"Napriek tomu, že sme spolu hrali na javisku, je to zakaždým adrenalín hrať takéto scény. Bolo to rýchle. Tomáš sa o seba stará, chodí cvičiť. Podľa fotiek vidíte, že je to fajn," priznáva Eva Skálová. Tá stvárnila jednu z hlavných úloh nového seriálu televízie JOJ Dr. Dokonalý.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Petra Poláčiková

Zdielať na

Najčítanejšie