Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ben Affleck (40) v Londýne. Vo filme Argo režisér aj herec
Zdielať na
Showbiznis

Ben Affleck (40) v Londýne. Vo filme Argo režisér aj herec

Zdroj: SITA

Svätostánok svetových premiér- londýnske kino Odeon zažilo ďalší sviatok. Hollywoodská hviezda Ben Affleck tam predstavil svoj nový film. Pozrite sa...

Svätoznáme Leicester Square, červený kobere, jačiacie fanynky čakajúce na charizmatikcého herca Bena Afflecka. Premiéra filmu Argo sa môže začať. Film za začína 4. novembra 1979. Iránci berú za rukojemníkov 52 pracovníkov americkej ambasády, šiestim sa podarí schovať. Pracovník CIA prichádza do Iránu ako filmový producent, aby tam natočil film. Záchranná akcia Argo je mrazivý triler podľa skutočnej udalosti a má oscarobé ambície.

"Je to naozaj zmysluplný príbeh o neskutočnom čine záchrany," myslí si herec Bryan Cranston. Hoci je film plný neoholených mužov, premiéra je sviatkom. Hlavní protagonisti tak prichádzajú upravení a v oblekoch. Po príchode sympaťáka Bena Afflecka na koberec sa poriadne rozžhavili blesky fotoaparátov. Počas prechádzky na červenom koberci rozdal desiatky podpisov. Všetko si to užíval. "Na jednej strane si užívam herectvo, ale aj tie premiéry a stretávanie sa s fanúšikmi k tomu patrí. Mám rád oboje," povedal Ben Affleck.

Detský sen sa splnil aj Yvonne. Tá na podpis a fotografiu čakala tri hodiny. "Je hrozne úžasný, proste nádherný chlap. Já ho zbožňujem," tešila sa Yvonne. Affleck začínal ako pekná tvár hollywoodskeho plátna. Filmy ako Armagedon alebo Pearl Harbour z neho urobili hviezdu.

To mu však nestačilo. Za scenár k filmu Dobrý Will Hunting dostal spolu s najlepším kamarátom Mattom Damonom aj sošku OScara. A odvtedy si na režisérsku stoličku sadá častejšie. To urobil aj prípade filmu Argo a ešte sa obsadil aj do hlavnej úlohy. "Bolo to strašidelné. Chcel som urobiť na jednej strane dobrý triler, no na druhej strane tam dostať aj trochu humoru. Herci mi v tom pomohli, snaď sa to podarilo," povedal Affleck tesne pred londýnskou premiérou.

"Je skvelý ako herec aj režisér. Výborne rozpráva príbehy," nešetril chváou herec John Goodman. Ben Affleck sa na premiére zdržal len pár minút. Z kina sa vytratil po začiatku filmu a zmizol v premočených londýnskych uliciach.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdielať na

Najčítanejšie