Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Halle Berry (46) ovracala topánky svojmu snúbencovi
Zdielať na
Showbiznis

Halle Berry (46) ovracala topánky svojmu snúbencovi

Zdroj: ISIFA

Americká herečka Halle Berry priznala, že svojmu snúbencovi Olivierovi Martinezovi pri jednom z prvých stretnutí ovracala topánky. Stalo sa tak pri nakrúcaní snímky Temný príliv (2012), kde dvojica stvárnila hlavné postavy.

Dej sa totiž odohrával na lodi a oscarová hviezda trpela morskou chorobou. "V prvý deň nakrúcania boli vlny naozaj veľké. Polovici štábu bolo zle. Nemohla som si pomôcť a povracala som sa priamo na Olivierove topánky," prezradila. Ako ďalej uviedla, práca na spomínanom filme bola veľkou výzvou. "Boli sme niekde uprostred ničoho. Dvadsať mužov a jedna žena sa na malej lodi snažili urobiť film. Bolo to pre mňa ako herečku veľká výzva. Bolo to niečo, čo som sa musela naučiť robiť," dodala.

Halle Berry v roku 2002 udelili Oscara za účinkovanie v dráme Ples príšer (2001). Cenu Akadémie za ženský herecký výkon v hlavnej úlohe si odniesla ako prvá Afroameričanka v histórii udeľovania týchto prestížnych ocenení. Získala však aj nelichotivú Zlatú malinu za stvárnenie Catwoman v rovnomennom filme z roku 2004. Herečka, ktorá má na konte aj jeden Zlatý glóbus, je známa napríklad aj z akčnej sci-fi trilógie X-Men (2000, 2003 a 2006), akčnej krimi Swordfish: Operácia Hacker (2001), bondovky Dnes neumieraj (2002), mysteriózneho trileru Gothika (2003), drámy Frankie & Alice (2010) či romantickej komédie Silvestrovská noc (2011). V roku 2008 ju čitatelia amerického pánskeho magazínu Esquire zvolili za najsexi žijúcu ženu sveta.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie