Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Ashton Kutcher (34) zosadil z trónu najlepšie platených hercov Sheena
Zdielať na
Showbiznis

Ashton Kutcher (34) zosadil z trónu najlepšie platených hercov Sheena

Zdroj: ISIFA

Americký herec Ashton Kutcher nahradil Charlieho Sheena nielen v seriáli Dva a pol chlapa (2003), ale aj na čele rebríčka najlepšie platených televíznych hercov. Podľa odhadov magazínu Forbes si 34-ročný Kutcher od mája 2011 do mája 2012 pripísal na konto 24 miliónov amerických dolárov.

A zarobí si pravdepodobne ešte viac, keďže dokázal, že aj bez Sheena môže byť sledovanosť seriálu vysoká. Každú časť si pozrie priemerne 12,4 milióna divákov, čím sa Dva a pol chlapa zaraďuje medzi najsledovanejšie sitkomy americkej televíznej tvorby.

Na druhej priečke rebríčka Forbesu skončil britský herec Hugh Laurie - predstaviteľ mizantropického doktora Housea v rovnomennom seriáli. Ten si za dvanásť mesiacov dokázal prilepšiť o 18 miliónov dolárov. V jeho prípade na rozdiel od Kutchera sa časy na televíznom výslní končia. V máji sa totiž populárny seriál ôsmou sériou definitívne skončil. Na rovnakej úrovni ako on je s 18 miliónmi Ray Romano, ktorého televízne projekty v ostatnom období skončili fiaskom. Napriek tomu ho slušne živí narozprávanie mamuta Mannyho vo filmoch, televíznych rozprávkach a videohrách Doba ľadová.

S 15 miliónmi dolárov nasleduje Alec Baldwin, ktorý naďalej žiari ako Jack Donaghy v seriáli Štúdio 30 Rock (2006). Okrem toho prijal viacero ponúk na účinkovanie vo filmoch. Objavil sa napríklad v snímkach Do Ríma s láskou (2012) či Rock of Ages (2012). Má za sebou rekordne najviac vystúpení v úlohe moderátora populárnej komediálne televíznej šou Saturday Night Live (1975), čím sa mu podarilo poraziť predchádzajúceho držiteľa rekordu Stevea Martina. Pätnásť miliónov si od mája 2011 do mája 2012 pripísal na konto aj Mark Harmon, ktorý je známy najmä ako špeciálny agent Jethro Gibbs z obľúbeného seriálu NCIS - Námorný vyšetrovací úrad (2003).

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdielať na

Najčítanejšie