Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Pyco (35) kuchárom. Pozrite sa, ako mu to ide
Zdielať na
Showbiznis

Pyco (35) kuchárom. Pozrite sa, ako mu to ide

Moderátor Martin Pyco Rausch hviezdi. Okrem toho, že moderuje tretiu sériu šou Československo má Talent aj rád varí. A pripravil pre fanúšikov kuchárskeho umenia knihu plnú receptov. Magazín Topstar preveril jeho kuchárske zručnosti a takto to dopadlo...

Obľúbený moderátor Martin "Pyco" Rausch varenie miluje a v kuchyni sa cíti najlepšie. Aj preto sa rozhodol podeliť sa so svojimi receptami s celým Slovenskom. Štáb magazínu Topstar sa stal prvým ochutnávačom. Pyco im pripravil cibuľovú pitu. "Nebudeš smrdieť, lebo tá cibuľa je tepelne upravená, surovú ju jesť nebudeme," tvrdil Pyco.

Okrem cibule potrebujeme na tento rýchly recept aj syr feta, biely jogurt, tvrdý syr, kôpor, jedno vajíčko, maslo a lístkové cesto. Martin najradšej používa šalotku, no pokojne môžete nakrájať aj klasickú alebo jarnú cibuľku. "A teraz pôjde teta cibuľa s ujom maslom na výlet do panvice," svojsky komentuje postup varenia moderátor.

Vraj to vymyslel na návšteve u rodičov a použil všetko, čo našiel v ich chladničke. Hlavne, že to bolo rýchlo a bolo to chutné. Do misky MArtin dal syr feta, zmiešal ho s kôprom jogurtom a zmiešal.

Na lístkové cesto potom vylial pripravenú zmes fety, kôpru a jogurtu. "A teraz spravíme to, že tam dáme trochu tej cibule a časť pôjde potom navrch...," hovorí Pyco. Hoci ho pálila rúčka od panvice, všetko zvládol bez ujmy na zdraví. Dosypal syrom. " Teraz tú obálku zalepíme ako pôjde na poštu hej. A teraz čo je dôležité, tie kraje treba utlačiť, aby vám to dobre, čo je vnútri odtiaľ nevytieklo," opisuje postup Pyco. Ešte potrieť rozšľahaným vajíčkom, posypať zvyškom cibule a syra a šup s pitou do rúry predhriatej na 180 stupňov. O dvadsať minút budeme jesť.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdielať na

Najčítanejšie