Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Láska, Bože, láska... Svoje o nej vedia aj herci
Zdielať na
Showbiznis

Láska, Bože, láska... Svoje o nej vedia aj herci

Zdroj: TV JOJ

Dobrých ľudí sa teda všade veľa zmestí, bez práce nie sú koláče, aká matka, taká Katka... No nič, nechajme perly ducha tým, ktorí ich práve objavujú a my prejdime k tomu najkrajšiemu citu, ktorého je človek schopný. K láske. Herci zo seriálu Pod povrchom totiž prežívajú lásku, sklamanie, či depresie aj bez toho, aby im to napísal Andy Kraus do scenára. Kto z nich je šťastne zaláskovaný a kto práve ukončil dlhoročný vzťah?

Pobláznila im hlavy, rozbúchala srdcia, rozjasnila oči a dodala chuť žiť! Láska! Ani jeden z oslovených hercov bez nej nedokáže žiť! "Myslím si, že každý, kto by povedal, že „áno“, tak klame! Ja si myslím, že sa to nedá," hovorí herec Štefan Kožka.

Už 20 rokov sa ľúbia! Manželia Zuzana Skopálová a Štefan Kožka. "No určite je to hlboká láska a niekedy aj divoká," tvrdí Skopálová. "Keď som na niečo nahnevaná, tak on ma veľmi často rozosmeje, tvrdí. Ešteže je Štefan vtipálek, ktorého humor roztaví aj to najzaťatejšie srdce! Ale zase aj Zuzana už za tie roky vie, ako „ísť“ na manžela. "Kým je chlap hladný, netreba s ním nič riešiť, to je tvoja zásada," dopĺňa ju Štefan.

Motýliky v bruchu zažila aj herečka Lucia Lapišáková. Pozreli sa na seba a láska bola na svete! Herečka a jej, dnes už manžel – režisér sa od tej chvíle od seba už nikdy nevzdialili. Hoci to bolo už dávno-pradávno…

"Teraz prežívam takú hlbokú lásku…Ono to asi prichádza postupne ten pocit, že je to hlboké, asi to nie je hneď od začiatku, ale tak keď som s niekým už desať rokov, tak sa to prehlbuje stále," dodáva. Lucia vie ako na chlapov od svojej mamy. Tá jej odjakživa vštepovala do hlavy základné pravidlo, vďaka ktorému vždy oslnila mužov.

"Moja mama hovorí: Nikdy nevieš, koho stretneš, takže buď vždy upravená! Namaľovaná a vždy dobre vyzeraj, lebo nevieš, kedy stretneš lásku."

Jana Valocká je vždy upravená, namaľovaná, vždy dobre vyzerá, ale skloniť hlavu na to pravé mužské rameno sa jej aj tak akosi nedarí. "Ja momentálne patrím k tým, že verím v lásku a čakám na ňu," dodáva. A to aj v seriáli, aj v realite. Tejto herečke totiž iba nedávno stroskotal sedemnástročný vzťah, a tak to teraz rozdycháva! 

"Niekto si povie, že a šak príde ďalší. Ja som skôr typ, že si kladiem otázky – prečo sa to stalo? Je to obdobie depresie, smútku, možno plaču, možno chudnutia. Treba si to pretrpieť, lebo naozaj všetko zlé je na niečo dobré," dodala herečka.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdielať na

Najčítanejšie