Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Štúr (36) a Malachovský (39). Pat a Mat zo seriálu Panelák
Zdielať na
Showbiznis

Štúr (36) a Malachovský (39). Pat a Mat zo seriálu Panelák

Sveťo Malachovský a René Štúr, ktorí momentálne hviezdia v seriáli Panelák, ako dvaja nešikovní robotníci, mali magazín Topstar v pätách. Rozhodli sme sa rozhodli zistiť, ako je to s ich šikovnosťou naozaj. Oboch hercov sme konfrontovali priamo v priestoroch Paneláku. Takto to dopadlo...

Prišli a narobili poriadny vietor! V seriálovom paneláku sa totiž chystá prestavba a na pomoc pri prerábke boli prizvané dve svojské postavičky. Gejza je kučeravý milovník. Zbožňuje filmy a keď má chuť prirovnáva svetoznáme herečky k panelákovým obyvateľkám. "Tá je jak tá Eva menzés," hovorí Gejza.

Imre je tiež svojský. Nnie je Slovák ako repa, Imre je viac z juhu. A tak sa niet čo čudovať, že sa mu maďarské slovíčka občas pletú do slovenskej slovnej zásoby."My robíme to tu podkrovne," hovorí Imre pri dostavbe podkrovia. Obaja sú praví majstri ale s ľavými rukami. Držia sa totiž zásady 5 minút a dosť. Väčšia pracovná záťaž by ich totiž zodrala.

"No ako my máme svoju hrdosť a zase myslíme si, že nie je to také zlé. Že nie sme úplne , vieme sa aj obracať," hovorí René Štúr.

A tak sme dali na ich slová, pánom sme podstrčili nástroje, ktoré sa v zlých rukách môžu stať nebezpečnými zbraňami. Postavili sme sa dostatočne ďaleko a čakali sme čo sa bude diať. "Toto je francuzák, to je na zuby, chleba natriem s týmto úplne parádne," hovorí René. "Toto je typická rozvodná skriňa, takto vyzerajú všetky rozvodné skrine. Je to podľa smerníc EÚ," ukazuje na fiktívnu rozvodnú skriňu Sveťo Malachovský.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie