Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Nahé fotky Middleton (30). Právnici scú odškodné
Zdielať na
Showbiznis

Nahé fotky Middleton (30). Právnici scú odškodné

Právni zástupcovia princa Williama a jeho manželky Catherine budú od francúzskeho magazínu Closer požadovať za zverejnenie fotografií polonahej Catherine odškodné. V nedeľu o tom informovalo sídlo britskej kráľovskej rodiny St James's Palace.

Na pondelňajšom súdnom pojednávaní v Nanterre pri Paríži budú právnici zároveň požadovať okamžitý súdny zákaz ďalšieho publikovania fotiek, ktoré vznikli počas dovolenky manželov na juhu Francúzska. Kráľovská rodina ešte v piatok uviedla, že zásah do súkromia v tej istej krajine, kde Williamova matka Diana zomrela pri autonehode, považuje za "absurdný a absolútne neospravedlniteľný".

Fotky Catherine "hore bez" zverejnil ako prvý v piatok 14. septembra spomenutý časopis Closer. V sobotu fotografie publikoval aj írsky The Irish Daily Star a tiež grécke noviny Eleftheros Typos. "Pre toto konanie neexistuje iná motivácia ako chamtivosť," uviedli hovorkyňa Catherine a jej manžela. Už v pondelok vydá taliansky magazín Chi špeciálne, 26-stranové číslo venované týmto fotografiám, pričom okrem už skôr zverejnených záberov v ňom budú aj dosiaľ nepublikované fotografie.

"Táto reportáž si zaslúžila špeciálne vydanie. Veľmi prirodzeným spôsobom zobrazuje bežný život mladého, slávneho a veľmi zaľúbeného páru," uviedol šéfredaktor magazínu Chi Alfonso Signorini, ktorý odmietol prezradiť, koľko za fotografie zaplatil. Britské periodiká, vrátane bulvárnych novín The Sun, sa k zverejneniu tohto materiálu zatiaľ neodhodlali.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdielať na

Najčítanejšie