Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
River park sa roztancoval! Tanečná škola oslavovala 2. narodeniny
Zdielať na
Showbiznis

River park sa roztancoval! Tanečná škola oslavovala 2. narodeniny

Stále si ju nevytĺkol z hlavy, ani zo srdca! Muzikálový herec Martin Madej sa ani po niekoľkých mesiacoch nevyliečil z rozchodu s herečkou Mirkou Partlovou. Sám to priznal! Top Star ho totiž stretol na narodeninovej párty tanečnej školy RIVER PARK DANCE SCHOOL.

Na nábreží Dunaja, kde oslavovala druhé narodeniny známa tanečná škola, tancovali takmer všetci prítomní. Aj Patrícia Vittek si popri speve zakrepčila. "Tancujem doma pri upratovaní. Teraz máme taký rituál s dcérami, že každú sobotu si zapneme hudbu a dáme si také šatky okolo hlavy a tancujeme a upratujeme," opisuje Patrícia.

Martin Madej, netancoval, hoci tanec miluje. A ešte stále miluje aj Mirku, i keď najskôr to priznať nechcel a dokonca sa bál poskytnúť rozhovor, lebo „jatriť rany“ sa mu na veselej tanečnej párty nechcelo. "Nemyslím si, že to bol pre mňa vzťah, z ktorého sa budem spamätávať veľmi krátko, nebude to také rýchle, ale žijem úplne v pohode," tvrdí muzikálový herec.
Mať srdce, mať ten zápal

Áno, hlavne, keď dá človek svoje pocity zo seba von. Členovia RDS company to tak robia pravidelne! Tancom! Mimochodom, ak by ste sa chceli stať členom tejto super tanečnej skupiny, môžete, ale, musíte spĺňať nasledujúcu podmienku! "Mať srdce, mať ten zápal a chcieť to – to je všetko," odkazujú členovia skupiny.

A srdce vložila do tanca aj Iveta Tkáčová – majiteľka tanečnej školy, a možno práve preto sa už druhý rok teší z mimoriadnych úspechov. "Najväčší úspech je asi odzrkadlený v počte návštevníkov, pretože od momentu, keď sme otvorili brány tanečnej školy, tak tých ľudí pribúdalo a nabaľovalo sa to. A teraz, odstupom času, keď oslavujeme 2. narodeniny môžeme pozorovať najväčší úspech v tom, koľko ľudí k nám chodí," hovorí.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdielať na

Najčítanejšie