Skoro jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Banášová (31) robí Recept na bohatstvo preto, aby ochutnávala!
Zdielať na
Showbiznis

Banášová (31) robí Recept na bohatstvo preto, aby ochutnávala!

Varila myšička kašičku, v maľovanom randlíčku. Tomu dala na lyžičku, tomu dala na vidličku, tomu dala na nožíček, tomu dala na tanierik a poslednému neostalo nič. Detskú riekanku pozná každý, no čo vlastne myšička varila, nevie nik. My však vieme, ako sa hľadá recept na bohatstvo.

Asi najpopulárnejšia slovenská moderátorka Adela Banášová po dlhých rokoch zmenila svoje televízne pôsobisko. "Pretože sa mi to zdá byť taká pohodová šou. Že to bude pokojné, príjemné, bez hystérií a snáh niekomu nahovoriť, že popularita je dôležitá, ale že to skôr je o tom, že ľudia varia pre radosť, majú nejaký dobrý recept, nejaký príbeh k tomu," hovorí Adela.

Adeliným kolegom pri moderovaní šou Recept na bohatstvo je český rozhlasový moderátor a seriálový herec Petr Wágner. U nás nie príliš známy, no v Čechách, je to lámač ženských sŕdc. "Adela Banášová hľadala niekoho k sebe, kto je tiež tak chudý a vysoký a jediný, kto by tak k nej mohol pasovať som bol ja," opisuje Petr.

Aj keď na to nevyzerajú, obaja moderátori sa chvália tým, že vedia dobre variť a ešte radšej dobré jedlá ochutnávajú. Aj to bol jeden z dôvodov, ktorý ich oboch pritiahol pred kamery šou Recept na bohatstvo. "Viem variť, ja si myslím, že každý človek vie variť, ide o to, či sa to potom dá jesť,"dodáva blondína. "Ja som si dal taký záväzok, že priberem, pretože robím kickbox, skáčem padákom, trénujem, tak som si dal taký záväzok, že priberiem,". hovorí Petr. Príležitostí nabrať nejaké to kilečko navyše budú mať dosť, veď nie len porotcovia, ale aj moderátori sú zvedaví, s čím sa pred prísnu porotu odvážia súťažiaci predstúpiť.

Úlohou Adely a Petra je sprevádzať nie len divákov pri televíznych obrazovkách, ale spovedať aj súťažiacich, ktorí by radi získali úspech a uznanie so svojím receptom. Počas nakrúcania videli moderátori naozaj všelijaké kulinárske zázraky. Polievky, predjedlá, dezerty, národné i medzinárodné špeciality, zabíjačkové vývary. To je iba zlomok z toho, s čím súťažiaci prišli do šou. "To mäso stále dominuje a prekvapuje ma, že ľudia si myslia, že iba z mäsa sa dá dobre variť," hovorí Adela.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdielať na

Najčítanejšie